Адел: ЧРД и много комплименти

Адел: ЧРД и много комплименти

Адел определено предпочита да стои настрана от медийните рефлектори и много рядко се решава на активност в социалните мрежи

Поради тази прословута дискретност, феновете на певицата бяха приятно изненадани от факта, че Адел сподели серия снимки в мрежата преди дни. 

33-годишната звезда си каза ЧРД (5 май) с три фотографии, на първата от които позира в съвсем натурален вид без грим, демонстрирайки татуировката на ръката си, на втората е видимо на тропик-почивка, а на третата танцува безгрижно в рокля от Altuzarra.

Мигновено последва вълна от комплименти от страна на феновете, използвайки повода да попитат кога чакаме нова музика от певицата. Адел намекна, че премиерата на следващия й албум не е близко. „Коронавирусът не е приключил. В карантина съм. Носете маска и бъдете търпеливи", отговаря уклончиво звездата. 

Коментира се и фигурата на Адел - последователите й продължават да са във възторг от мирновременния подвиг на звездата, която успя да се промени до неузнаваемост, стопявайки над 40 килограма от теглото си. 


Адел: "Вече не плача-потя се"


Макар и под карантина в момента, Адел бе на парти миналия месец. По всичко личи, че талантливата британка се чувства отлично в кожата си. Радваме се, увереността наистина е половината от успеха, потвърди го и Били Айлиш в интервюто си за Vogue
 

 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.