Следва

КАКВО НОВО НА BIODERMA WOMEN’S RUN 2021?

Твърде дълго, може би? Но пък й стои чудесно: червеното манто на Кейт

Лондон, лансиране на книгата „Hold Still“, херцогиня Катрин в червено и беж в Националната портретна галерия 

 

Celebrities преди 2 години

39-годишната херцогиня попадна в обектива на колегите, отразяващи премиерата на специална книга с фотографии, уловили живота по време на пандемията.  

Елегантна комбинация на съпругата на бъдещия крал на Великобритания включва добре скроено ярко червено манто от марката Eponine London, обувки на ток в кафеникав нюанс от DeMellier и кореспондиращаа чанта от същия бранд. Под мантото се вижда пола солей в бежово, вероятно част от рокля, като прави впечатление контрастно синята подплата на връхната дреха. 

Макар че палтото на Катрин изглежда твърде дълго, не може да не признаем, че на представителката на кралското семейство, с нейната тънка снага и отлични пропорции, то стои повече от добре. Яката тип столче допринася за това дрехата да не стои напудрено и самоцелно, а да внушава завършеност и мисъл, а цветът приляга перфектно на тъмната коса и чудесен тонизиран тен на херцогинята. 

Иначе, ангажиментът на Катрин е част от инициативите по проекта „Hold Still: A Portrait of Our Nation in 2020“, стартирал миналата година, чиято цел е да оформи колекция фотографии, запечатали живота по време на пандемия. От над 30.000 изпратени снимки са избрани 100-те най-добри, намерили място в книга. По повода Катрин остави няколка екземпляра от изданието на произволно избрани места в британската столица. 

 

More Celebrities