Следва

ЧРД, 56, Брук Шийлдс! Редки кадри на красавицата по повода

Дейвид, 15-годишен, син на Мадона, фен на модата, предпочитащ рокли

По-голямата дъщеря на 62-годишната Мадона, 24-годишната Лурдес Леон, от няколко години активно навлиза в модната индустрия

 

Celebrities преди 2 години

Момичето снима каталози и кампании и участва в предавания (четете още: По-секси от мама Мадона: Лурдес Леон е "уау" в тази сесия). Брат й, 15-годишният син на Мадона - Дейвид, също не е безразличен към модата. Дейвид е бебенце на 1 година, когато Мадона го осиновява през 2006-та. Прави го заедно с тогавашния си съпруг Гай Ричи. 

В Instagram певицата публикува видео, демонстриращо домашно модно шоу. Дейвид се разхожда из къщата с принтирана копринена рокля от Mae Couture.

Доверието е всичко! - пише под видеото Мадона.

Освен клипчето, Мадона публикува и поредица от снимки на сина си в стила на класно модно списание. 

В интервю за Vogue UK през 2019 г. Мадона казва, че според нея, тя и Дейвид имат „най-много общо“ в сравнение с другите й деца.

"Той има повече чувство за цел и решителност от всеки друг. Сигурна съм, че го е получил от мен. Той е този, с когото имам най-много общи неща. Чувствам, че ме разбира. Той има повече от моите гени, от което и да е от децата ми". 

Припомняме, че Мадона има две биологични деца: 24-годишната Лурдес, от танцьора Карлос Леон, и 20-годишният Роко, роден от брака й с Гай Ричи. Освен Дейвид, Мадона има още три осиновени деца - момичета. През 2009 г. тя осиновява тригодишната тогава Чифундо, а през  2017-та - сестрите Стела и Естер, които по това време са на пет години.


Мадона с осиновените й деца Чифундо, Дейвид, Стела и Естер


Мадона с дъщеря си Лурдес


Мадона със сина си Роко

More Celebrities