Следва

LOVE: Бионсе и Джей Зи в 50 кадъра любов

Ваканцията на известните: Адам Лавин и Бехати Принслу на Мауи

Спомняме си онзи чуден миг, когато Адам Лавин бе в главната роля в нашата "Петъчна доза секс". Беше преди 8 години, той вече беше женен за ангела на Victoria's Secret Бехати Принслу, но ние винаги сме го харесвали, във всичките му избори (четете още: Бехати и Адам ще стават родители ОТНОВО)

 

Celebrities преди 2 години

Харесваме и чудното му семейство, което е красиво, сплотено и заразително с любовта си към живота, при това супер дискретно по отношение на личния живот. Така че, подаряваме си тази разточителна доза мили папарашки кадри, изобилстващи от усмивките на тези готини хора, които, заедно с малките си две щерки, се радват на отдиха на остров Мауи в Тихия океан.

42-годишният фронтмен на Maroon 5 и 33-годишният ангел на Victoria’s Secret се забавляват разкошно с 4-годишната Дъсти и 3-годишната Джио Грейс. В отлична форма, и по-важното - много влюбени, те са удар в десетката на намръщения софийски следобед. Enjoy!  

 

More from View Sofia

Най-лошо облечените на Met Gala 2022, защото да се греши е човешко, но не и когато всички те гледат

Celebrities преди 1 година

Met Gala 2022 всеки път, неизбежно сякаш, доставя на публиката гигантски дози стилистични върхове и, едновременно с това, неизбежни модни падения. Вчера обобщихме най-приятните попадения на понеделнишката вечер на Met Gala 2022, днес правим кратък визуално-текстови преглед на най-спорното, да не кажем най-лошото от тържествената модна вечер, най-важната в календара на световните модни събития, благодарение на усърдието в годините на създаделката - Анна Уинтур. "Позлатен блясък" ли, както изискваше темата? Ми, не, други неща, но не и това...    

More Celebrities