Следва

LOVE: Бионсе и Джей Зи в 50 кадъра любов

Ваканцията на известните: Адам Лавин и Бехати Принслу на Мауи

Спомняме си онзи чуден миг, когато Адам Лавин бе в главната роля в нашата "Петъчна доза секс". Беше преди 8 години, той вече беше женен за ангела на Victoria's Secret Бехати Принслу, но ние винаги сме го харесвали, във всичките му избори (четете още: Бехати и Адам ще стават родители ОТНОВО)

 

Celebrities преди 2 години

Харесваме и чудното му семейство, което е красиво, сплотено и заразително с любовта си към живота, при това супер дискретно по отношение на личния живот. Така че, подаряваме си тази разточителна доза мили папарашки кадри, изобилстващи от усмивките на тези готини хора, които, заедно с малките си две щерки, се радват на отдиха на остров Мауи в Тихия океан.

42-годишният фронтмен на Maroon 5 и 33-годишният ангел на Victoria’s Secret се забавляват разкошно с 4-годишната Дъсти и 3-годишната Джио Грейс. В отлична форма, и по-важното - много влюбени, те са удар в десетката на намръщения софийски следобед. Enjoy!  

 

More from View Sofia

Говори ми за ЛЮБОВ, Пейчо Кънев

Love преди 3 години

Ние се целувахме в таксито с онази канибалска ненаситност, която продължава дори още малко, след като потече кръвта. После се прегърнахме и разделихме, като всеки от нас трябваше да се върне при предишния си живот, но така и не успяхме да стигнем до него.  

Истории от живота: Ив Сен Лоран, гениално-депресивното момче от Алжир

All fashion преди 4 години

Какво нещо е Архивът само! Измежду 7 579 статии да ни поднесе точно каквото е нужно (от дата 23.06.2017), за да започне четвъртъкът подобаващо. Истинско удоволствие е да се чете житейската история на този гений, изпълнена със смисъл и уроци, а четейки да си припомняме и за още поне двайсетина такива (оглеждайте се за препратките!) Ив Сен Лоран - колкото талантлив, толкова и комплициран, толкова и обичащ, толкова и желаещ да бъде обичан...

More Celebrities