Следва

Великата красота: Гала-вечерта на 78-ия фестивал във Венеция & гостите

Приянка Чопра: красивото лице на индийския Vogue

Приянка Чопра съблазнява от страниците на индийския "Вог".

 

Celebrities преди 2 години

39-годишната актриса е брилянтно заснета в разкошен цветен едиториал на колегите от Vogue India. Звездата е еманация на зрялата женстнвеност в поредицата снимки, облечена в тоалети на индийския дизайнер Ашиш Гупта, както и на топ модните къщи Louis Vuitton и Botega Veneta.

В интервюто към сесията, Чопра разказва за момента, в който се премества от Индия в САЩ и разбира, че много малко хора знаят нещо за родината й. 

„Децата ми задаваха глупави въпроси. Например, карате ли слонове или крави до училище? Не можеха да повярват, че имаме коли. Беше ме яд. Имах проект за последна оценка в училище, прибрах се вкъщи и останах будна цяла нощ. Отпечатах снимки от съвременна Индия: Мумбай, технологиите и всички готини неща, които имаме. Спомням си, че получих шест на презентацията. Винаги съм се чувствала като посланик на Индия. „Това е нещо, което ще продължа да правя, докато мога“, казва тя (четете още: Крадем визии: la-vida-loca роклята на Приянка Чопра).

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 16 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.