Киара Ферани, гола, но не съвсем или удоволствието да демонстрираш Schiaparelli

Киара Ферани, гола, но не съвсем или удоволствието да демонстрираш Schiaparelli

Непосилната голота на битието 

 

1,6 милиона „харесвания“ за по-малко от ден белязаха снимка на Киара Ферани, на която тя позира в прозрачен мрежест топ, без бельо. Снимката е чиста провокация: тя ясно демонстрира, че обективизирането на женските гърди е остаряло отдавна (четете още: Let me influence you! Или нашият списък с лица, които си струва да последвате!). 

Въпреки това официално правилата на Instagram се спазват: зърната на Киара са покрити със злато. Топът Schiaparelli, в който италианката самоуверено дърпа струните на темата "Зърна", красиво интерпретира публичното табу. Морилизаторите може да са щастливи и спокойни, въпреки откровеността в случая, налице е висша естетика и надали някой би оспорил това. 

Междувременно кадрите, споделени от инфлуенсърката ни показват, че Киара е посетила на практика повечето емблематични места в Париж: египетският обелиск на площад "Конкорд", прочутите парижки врати, боядисани в синьо, площад Вандом, където се намира бутикът на модна къща Schiaparelli, уловен в кадъра. Останалото също е от Скиапарели - якето и дънките, със сигурност. Русият цвят на скромно прибраната коса само добавят още звезден прах към иначе повече от прелестната гледка.  


Schiaparelli, SPRING 2021 COUTURE 

 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.