Следва

We Love: Бионсе в тази рокля от косовски дизайнер

Защо целувките на Дженифър Анистън са "изтезание“ за Джейк Джилънхол?

Ей, да си актьор си е пипкава работа - примерът ни за деня са Джейк Джилънхол и Джен Анистън, които играят двама влюбени в The Good Girl през 2001-ва, но всяко докосване е кошмар, поне доколкото знаем от мъжката страна на историята, защото... 

Celebrities преди 2 години

На снимачната площадка двамата влизат в ролята на колеги, между които пламва романс и, гледали сме филма, любовта на героите е убедителна, но това само свидетелства за колко добри актьори са Джейк и Джен, защото в най-скорошно си интервю актьорът сподели, че му е страшно трудно да работи с Анистън по интимните сцени. Цялата трудност обаче не идва от негативни емоции помежду им, а напротив. Тогава, преди точно 20 години, момчето е било до уши влюбено в красивата си колега: "Беше същинско мъчение да я целувам. Но в същото време това не беше неприятно за мене. Беше смес от хубаво и лошо," казва той.

Джейк добавя, че това е "механичната природа" на любовните сцени и за щастие той успява да скрие истинските си чувства към Дженифър. "Любовните сцени са много неловки, защото в теб са втречени между 30 и 50 души екип, настрана от факта, че после ще те гледа и целият свят. Това не ме възбужда и стимулира. Всичко е много "техническо", което прави ситуацията странна. Всичко е като танц с хореография за пред камерата. И няма никаква разлика между целувките и баталните сцени - и двете трябва да ги изиграеш," добавя красавецът. 

За да избегнат срама, актьорите първоначално се целуват с възглавници по идея на Дженифър, което, колкото и странно, явно е проработило. Джилънхол открито призна, че няколко години е бил влюбен в колегката си, която е почти 12 години по-голяма от него (сега Джейк е на 40 години, а Дженифър на 52). Той каза, че работата с нея не е била лесна за него, а Анистън дори не е знаела всичко това и отбелязва, че Джейк явно умело е крил чувствата си.

Нещата обаче май са минали-заминали, защото вече три години актьорът се среща с модела Жана Кадиер - двойката води затворен начин на живот, защото, според изявление на Джилънхол, неговата 25-годишна любима не обича да бъде в светлината на прожекторите и "Това е една от причините да я обожавам. Обичам я много, тя е прекрасен човек." Джейк също казва, че вече е готов да създаде семейство и да стане страхотен съпруг и баща: "Всичко, което искам, е да бъда добър съпруг и баща. Това наистина искам и сега, след като постигнах много в кариерата си, мога да кажа това с увереност. Не знам дали можех да го кажа преди."

Толкова от миналите и настоящи любовни драми на господина, но узнавайки всичко това, в главите ни започват да хвърчат представи, хипотези, въпросителни от типа "Какво, ако..." - Какво, ако и Дженифър Анистън се беше влюбила в Джейк? Какво, ако бяха щастлива двойка? Отиват си, безпрецедентно. Дайте и вашето мнение в анкетата - коя от дамите "отива" повече на красавеца-Стрелец - по-голямата любима от младостта или по-младата любима от "зрелия живот"?

 

 

Анкета

Какви са ви усещанията - Дженифър или Жана е по- за Джейк Джилънхол?

More from View Sofia

Дженифър Лопес с Бен Афлек, Джъстин Бийбър с Хейли, принц Хари с братовчедка си Южени... звездите на Super Bowl 2022

Celebrities преди 2 години

Притегателната сила на финалния мач на Super Bowl в Лос Анджелис е повече от обяснима. Снощи, да изгледат най-емблематичното за Америка спортно събитие в неговата финална, най-кризисна, най-атрактивна и най-печеливша фаза, се събраха на практика всички топ звезди на съвремието. Поводът формално - мачът за златото между Лос Анджелис Рaмс и Синсинати Бенгалс.  

Името на новия крал вещае проблеми, суеверните съзират в избраното Чарлз III лоша поличба

Celebrities преди 1 година

Принц Чарлз вече е крал Чарлз III. Както се оказва обаче, в историята на британската монархия това име на трона носи лош късмет на своите собственици... Надяваме се, че новият крал ще успее да промени злощастната традиция  

More Celebrities

ЧРД 90, Джорджо Армани! Модата никога нямаше да е същата без този мъж

Celebrities преди 2 дни

Серия от кадри, маркиращи историята на модата и един от нейните големи герои, от самото начало до днес. Армани е роден на днешния ден преди точно 90 години в Пиаченца. Белокос, достолепен и все така гениален, пожелаваме здраве и проследяваме изключителния му живот в култови снимки.