Следва

Салма Хайек, щастлива, получи звездата си на Алеята на славата

Абсолютно безупречна: първата дама на РС Македония Елизабета Георгиевска

Поводът за появата й бе официалното посрещане на полския президент Анджей Дуда, в момента на официално посещение в Македония

Celebrities преди 2 години

Президентът на Полша и съпругата му Агата бяха посрещнати с държавни и военни почести от президента Стево Пендаровски и съпругата му Елизабета Георгиевска.

За тази среща македонската първа дама избра лилаво творение, в което изглежда просто фантастично - съобразено с повода, прекрасно импониращо на излъчването й, изискано, уважително и много шик. Първата дама на Полша е в тъмнозелен костюм с панталон, като сакото е без ревер, а ансавмбълът е допълнен от черен топ, обувки на ток и черен колан на талията - също чудесен, елегантен избор, съответен на характера и визията на госпожа Дуда. Очевидно е, че става въпрос за високо ниво. За интелект, образованост и култура. Ние сме специалисти в това - да преценим и оценим дадено стилото справяне. В случая с македонската президентска двойка имаме безупречност в публичното говорене чрез жестове, послания и стил. 

 

More Celebrities

Задължителното интервю на Миуча Прада за Vogue: силен разговор за мода, семейство и страст

Celebrities преди 1 ден

Леко ветровитият ноември се усеща на балкона на Ca’ Corner della Regina, дворецът от 18-ти век, дом на фондация Prada във Венеция, където Миуча Прада позира за снимки на фона на Канале Гранде.