Следва

Huawei отваря своя магазин с подаръци за читателите на View Sofia

ЧРД, 32, Тейлър Суифт, момичето с най-хубавите рокли!

Тейлър Суифт от вчера е едно момиче на 32. Родена е на 13.12.1989 в Пенсилвания. Много красива, слаба и изящна за завиждане и с така благодарните за всякакви стилови експерименти 180 сантиметра височинен актив.  

Celebrities преди 2 години

В хода на кариерата си, изящната американска певица и актриса печели множество награди Грами и десетки статуетки на Billboard Music Awards. През 2014 г. Суифт участва в модното шоу на Victoria's Secret - звездата мина по модния подиум с известните „ангели“ и изпя няколко свои хита - получи се истински фурор. Година по-късно Тейлър бе класирана от Forbes като една от най-значимите и влиятелни жени в света. Феновете обичат Суифт не само заради фината й, нежна, артистична душевност, заради таланта и силната й индивидуалност, на и заради умението й да изглежда вдъхновяващо, бляскаво и много красиво, всеки път, в който се появи пред очите ни. По повод вчерашния ЧРД на госпожица Суифт, плакнем предновогодишно око с някои от тоалетите й, показани на червения якилим през годините, които откровено обожаваме >>> 

Последното нещо, което виждаме в начина на обличане на Тейлър е страх. Певицата е страхотно умела в балансирането между съблазънта и елегантността. Разкошната й фигура "носи" еднакво добре и на мини, и на миди дължини, на ламета, кадифета и всякакви блясъци, а порцелановата й кожа адмирира всеки възможен нюанс на земята. На годишните американски музикални награди, например, Тейлър носи екстравагантна до предел метална рокля на Balmain, а на наградите на Fragrance Foundation Awards - романтично, почти летящо снежнобяло творение от Emilio Pucci. Прекрасна е!  

More Celebrities