Следва

We Love: Пенелопе Крус и слънчогледовия Chanel

Новата восъчна фигура на Риана прилича на Снежанка, да кажем, но не и на Рири

Риана се сдоби с нова восъчна фигура в "Мадам Тюсо" в Берлин, обаче, както и да го въртим и сучем, положението не е ок, да не кажем, че който я е правил, си е "оставил ръцете". 

 

Celebrities преди 1 година

След първата демонстрация на фигурата - иначе в добрите традиции на восъчното изкуство, стана ясно, че макар и да е нарочена за Риана, това въобще не е тя. 


Уличният стил на звездите: Риана и дънките върху анцуга aka Balenciaga


Предният път, в който майсторите на дубликати на хора от восък се опитаха да пресъздадат Рири, звездата беше с червена коса, а резултатът - доста приличен, дори блестящ на фона на последвалия експеримент. Провалът в горния случай може и да е търсен ефект, дотолкова невероятно слаб е. В края на краищата, лоша реклама няма - защо да не скочим до Берлин, една претендентка за Риана с жартиери е всякак повод за забава.    

 

More Celebrities

Емили Ратайковски пред Vogue - стигмата на развода и "по-малко бели мъже"

Celebrities преди 14 часа

Емили Ратайковски е на красивата, леко меланхолична, но безспорно секси корица на австралийския Vogue за декември. Моделът даде интервю за списанието, в което говори за липсата на личен живот, майчинството и стигмата на развода

Адриана Лима: "лице на уморена майка" и "благодарност за загрижеността"

Celebrities преди 1 ден

Въпреки опитите да нормализира натрупаните по време на бременността килограми, красавицата е непрестанно атакувана за външния си вид, този път за лицето, което изглежда "подпухнало и деформирано". Тя отговори на хейта точно както трябва.