Следва

Петъчна доза секс: ЧРД 23, Дамяно Давид, любов моя!

Уличният стил на звездите: рожден ден в стил Матрицата или Ирина Шейк в Ню Йорк

В деня на празника си, супермоделът направи разходка по улиците на Ню Йорк, съответно веднага се получи "Щрак, Ирина, на портрет!" 

 

Celebrities преди 2 години

„Матрицата“ царува не само на големия екран, но и по улиците на мегаполисите. Верен привърженик очевидно е и супермоделът Ирина Шейк. На 6 януари руската красавица, властелин на световните подиуми, навърши 36 години. Не знаем как точно е отбелязала Ира празничната дата, но в следобеда на специалния ден фотографите заснеха рожденичката сама и много красива, из улиците на Манхатън.

И на рождения си ден, Ирина е вярна на любимите стил и цвят - черното, по възможност от глава до пети. Total black от Shayk в този случай включва смел и ефектен черен кожен тренч, вдъхновен от идеята за постапокалипсиса, кашмирен пуловер с поло яка и моторджийски панталони с права кройка. Звездата на модната индустрия не носи никакви  бижута, за сметка на черната маска, изрядно поставена на лицето според правилата, чифт класически слънчеви очила и лаконични мокасини.

Освен на "Матрицата", този тоалет силно напомня почти всички последни появи на Кание Уест и неговите любими жени, към които доскоро се причисляваше и тази гореща брюнетка

More Celebrities