Следва

Испанските кинонагради Гоя 2022: всички победители

И принц Феликс Датски иска да е модел, първата му кампания e за Georg Jensen!

19-годишното момче следва не само стъпките на по-големия си брат принц Николай, но и royal братовчедите си от цяла Европа - явно моделството е голфът, ездата и тенисът на модерните кралски особи 

Celebrities преди 2 години

Може би, когато си принц и стигнеш до определено ниво в наследствената линия, вече не се очаква от теб да "работиш", а по-скоро да режеш ленти, да разговаряш със световни лидери, да се появяваш на спортни и културни събития - такива "безобидни" неща - но винаги можеш да последваш някой собствен интерес, например да си модел, винаги е опция... 

Последната генетично благословена кралска особа, която се възползва максимално от добрия си външен вид, е принц Феликс от Дания, псми в линията за трона, по-малкият брат на принц Николай, който дебютира като модел за Burberry през 2018 г. и се прочу, дори наскоро участва на корицата на Vogue Scandinavia. По-младият датски принц е актуалната звезда на най-новата колекция на бижутерийната къща Georg Jensen, проектирана от Жаклин Рабун. В първото публикувано изображение от кампанията 19-годишният господин потъва в платно от черно и бяло, светлите му очи - загледани в далечен хоризонт, вратът му - окичен с една от новите верижки на бранда. 

Това е кариерна траектория, преследвана и от британската лейди Амелия Уиндзор, веднъж наречена от Татлър, "най-красивата кралска особа“, два пъти корица за това списание, тя прави своя дебют като модел през 2017 г. за Dolce & Gabbana и взе участие в ревю на марката втори път през 2019 г. Италианската модна къща е известна с ухажването на кралски особи: принцеса Мария-Олимпия на Гърция и Елеонора фон Хабсбург също са дефилирали за D&G, междувременно Зара Тиндал, внучката на кралицата, миналата година стана лице на наследствената марка Musto.

В Монако всички внуци на принцеса Грейс са наследили нейния изящен външен вид - Шарлот Казираги се посвещава на Gucci, Пиер Казираги наскоро започна да моделира за Dior Homme, съпругата му Беатрис Боромео също е модел, но изглежда само въпрос на време принцеса Александра от Хановер, полусестрата на Пиер, да обяви набеза си в модната индустрия, тъй като и тя е любимка на Dior.

Явно пътя на всяка млада кралска особа минава - в един или друг момент - по модния подиум или се спира пред нечия камера (с дизайнерска цел) и сега разсъждаваме - ще му се получи ли на Феликс, споделете ни мнение в анкетата долу >>> 

 

Анкета

Ще бъде ли Феликс Датски поредният успешен royalty-модел?

More from View Sofia

15 години Филип Морис България, 15 стажанта: Герасим Лукаров за интересните начала и едно преживяване за цял живот

All About Life преди 2 години

Филип Морис България, вдъхновяващата, социално отговорна и устойчива компания – отличена като „Top Employer" през последните 5 години, да пишеш за която е чудесно усещане, а да работиш там – още по-голямо удоволствие, е на българския пазар, от 15 слънчеви обиколки. За 15 млади български студенти това е истински празник, тъй като компанията решава да отбележи повода като им даде шанс за старт в кариерата след една предизвикателна година. За лятната стажантската програма на Филип Морис България ви разказваме, запознавайки ви с 4 млади стажанта-усмивки, като започнахме с Мариана, експерт по дигитално съдържание, продължихме с Катерина, стажант в отдел "Корпоративни комуникации", и Тино, стажант в отдел "Дигитални комуникации", завършваме с:

More Celebrities

"Тя не е французойка": критики към Vogue за корицата с Джиджи Хадид, посветена на Олимпиадата в Париж

Celebrities преди 1 ден

Френският Vogue е жестоко критикуван онлайн, защото избра американката Джиджи Хадид, вместо френски модел, за корицата на специалния си брой, посветен на Олимпиадата в Париж.