Следва

Популярни руснаци напускат страната: Алла Пугачова, Земфира, Рената Литвинова, Ксения Собчак

Стивън Кинг няма да издава в Русия

Стивън Кинг последва примера на канадския си колега Линууд Баркли и обяви, че повече няма да издава в Русия

 

Celebrities преди 2 години

След като Баркли сподели в Twitter за решението си да не подновява договори с руски издатели, Кинг препубликува поста, като го придружава с думите: И аз няма да го направя.

„Кралят на ужасите“ не посочва причината, но за абонатите му няма мистерия. Писателят открито подкрепя Украйна, където на 24 февруари започна "специалната военна операция" по заповед на руския президент Владимир Путин. Кинг беше един от онези, които осъдиха действията на руските власти веднага .

Какво научиха повечето от нас, когато бяхме деца, на детската площадка: Не можете да стоите настрана, докато голямото дете удря малкото. Може да пропуснете няколко удара, опитвайки се да накарате голямото дете да спре, но това е правилното нещо, написа писателят в социалните мрежи.

Вчера стана известно, че заради ситуацията в Украйна редица западни филмови студия, включително Disney, Warner Bros. и Sony Pictures напуснаха Русия и отмениха предстоящите премиери, а от днес и Netflix спря излъчването си в Русия. 

More Celebrities

ЧРД 90, Джорджо Армани! Модата никога нямаше да е същата без този мъж

Celebrities преди 2 дни

Серия от кадри, маркиращи историята на модата и един от нейните големи герои, от самото начало до днес. Армани е роден на днешния ден преди точно 90 години в Пиаченца. Белокос, достолепен и все така гениален, пожелаваме здраве и проследяваме изключителния му живот в култови снимки.