Следва

Проблемче: Кралят и кралицата на Холандия отказаха на принц Хари и Меган Маркъл официален прием

Стоях във вана с балончета: как ТОЧНО Бен Афлек предложи на Джей Ло

Джен Лопес избра подобно да ни разкаже за втория годеж с Бен Афлек, най-трогателната случка на седмицата

 

Celebrities преди 2 години

Фенове и специалисти започнахме да подозираме, че двойката взима решението да се венчае отново, след като всички забелязаха диамантения пръстен на безименния пръст на певицата, защото точно след това Дженифър потвърди годежа .

Събота вечер бях на най-любимото си място на Земята - в релаксираща вана с балончета. И тогава любимия влезе, падна на едно коляно и ми предложи. Бен извади пръстена и каза: "Ще се омъжиш ли за мен?". Хвана ме неподготвена и просто го погледнах в очите, усмихвайки се, плачейки и едновременно опитвайки се да приема факта, че след 20 години това се случва отново. Буквално онемях и тогава той попита: "Е?“. Казах: "Да, разбира се, да!". Усмихвах се, сълзи се стичаха по лицето ми и се почувствах невероятно щастлива. Не беше нищо особено и лъскаво, но беше най-романтичното нещо, което мога да си представя.

Само тиха съботна вечер у дома и двама души, които обещават винаги да бъдат до един за друг. Двама огромни късметлии, които дават втори шанс за истинската си любов. Бен Афлек подарява на годеницата си голям пръстен със зелен диамант: зеленото е любимият цвят на певеца.

Бившата съпруга на Бен Афлек, актрисата Дженифър Гарнър , много се зарадва на двойката и добрата новина. Според запознати източници актьорът обсъжда предложението на бившата си съпруга от известно време. Джен се радва за Бен и знае, че Джей Ло е оказала положително влияние върху него по определен начин - казват близки до вюбените пред изданието EOnline.


Вдъхновява ли ни ренесансът на "Бенифър" за втори шанс за бившите ни?


Припомняме, че романсът между Дженифър Лопес и Бен Афлек започва за първи път през 2002 г. на снимачната площадка на филма "Giglia". Скоро след това Афлек прави предложение на Лопес, но сватбата не се случва: през 2004 г. двамата се разделят, но сега се обичат отново, което е важното и според нас сватба ще има! Как мислите вие? Анкетата ни е по-долу>>>

Анкета

ТОЗИ път Бенифър ще стигне ли до зветно ДА?

More Celebrities