Следва

Жената на най-богатия мъж на планетата позира за марката Dion Lee

Ваканцията на известните: Джон и Криси с децата - кеф ти Хаваи, кеф ти Калифорния

Позволете да се повторим - дай, Боже, всекиму! 

Celebrities преди 2 години

Година и половина след трагичната новина, че двойката загуби третото си детенце, позитивно се убеждаваме, че щастието се връща и животът продължава да е слънчев, особено когато човек има така сладко, сплотено семейство. До скоро четиримата Ледженд-Тегън се подвизаваха на чувствените и екзотични Хаваите, а сега, хоп, са в Дисниленд в Калифорния, където празнуват шестия рожден ден на Луна, "дегизирана" като принцеса Жасмин. 

Много влюбените Криси и Джон - и дечицата, които са им направо копие - се щракнаха с Мини Маус и посетиха куклен спектакъл, който насърчава глобалния мир - ако се чудите какво пък точно правят знаменитостите в Disney - каквото и всички останали. Ето и няколко естетични, семейни кадъра от Хаваите:

More Celebrities

ЧРД 90, Джорджо Армани! Модата никога нямаше да е същата без този мъж

Celebrities преди 3 дни

Серия от кадри, маркиращи историята на модата и един от нейните големи герои, от самото начало до днес. Армани е роден на днешния ден преди точно 90 години в Пиаченца. Белокос, достолепен и все така гениален, пожелаваме здраве и проследяваме изключителния му живот в култови снимки.