Следва

Къси панталонки + риза: секси Меган Маркъл и омагьосаният принц

Кели Хюз стана първият модел, който показва белега от цезарово сечение във фотосесия за SI

Кели Хюз е първата жена, чийто белег от цезарово сечение се вижда под банския. Снимките са на Sports Illustrated.

 

Celebrities преди 1 година

В 58-годишната история на изданието за бански костюми на Sports Illustrated Swimsuit тази e годината, 2022-ра, в която за пръв път е показан този толкова важен белег. 

Честта се падна на пищната руса Кели Хюз, 42, която позира в няколко модела бикини за фотосесията на плаж в Маями (четете още: Мей Мъск и останалите за SI Swimsuit 2022, освен фотошопираната Ким).
 

 

Кели има 3-годишен син, прекрасен рус ангел. Моделът обаче твърди, че заради белега от цезаровото сечение не се е чувствала уверена в тялото си. „Борех се с несигурността от  белега, защото съм модел, а имах много трудно възстановяване. Усетих истинската сила на белега си едва след като го приех“, написа тя в Instagram.

"Всъщност, тези снимки са много повече от просто снимки за мен. В момента в обществото ни се случва чудо, ние сме много по-солидарни към различията си, много по-възприемчиви към липсата на перфектност. И това е прекрасно! Да покажа белега от раждането за пръв път в историята за мен е чест, която не може да се сравни с нито едно преживяване в кариерата ми", допълни Кели. 

 

More from View Sofia

Най-лошо облечените на Met Gala 2022, защото да се греши е човешко, но не и когато всички те гледат

Celebrities преди 1 година

Met Gala 2022 всеки път, неизбежно сякаш, доставя на публиката гигантски дози стилистични върхове и, едновременно с това, неизбежни модни падения. Вчера обобщихме най-приятните попадения на понеделнишката вечер на Met Gala 2022, днес правим кратък визуално-текстови преглед на най-спорното, да не кажем най-лошото от тържествената модна вечер, най-важната в календара на световните модни събития, благодарение на усърдието в годините на създаделката - Анна Уинтур. "Позлатен блясък" ли, както изискваше темата? Ми, не, други неща, но не и това...    

More Celebrities

100 години Мария Калас - стила, бижутата и града на Божествената

Celebrities преди 3 дни

През 50-те години великото сопрано е кралицата на Ла Скала, точно както и  на миланските бутици и ресторанти. Американка по рождение, гъркиня по произход, Мария Калас дължи част от успеха си и своя неповторим стил на Милано