Следва

Обичта на известните: Ана Иванович и любимият, Бастиан Швайнщайгер, на Ролан Гарос

Ванеса Хъджинс в неотразимо синьо и останалите ефектни гости на MTV Movie & TV Awards 2022

Както обичайно, холивудските звезди показаха старание на червения килим на Наградите

 

Celebrities преди 1 година

На 5 юни се състояха годишните награди на MTV Movie & TV. Известни филмови звезди се събраха в Санта Моника, за да вземат се отчетат с по една "златна пуканка" и да покажат следващите по ред в сезона на наградите зашеметяващи тоалети. Ванеса Хъджинс, Сара Шахи, Сидни Суини, Дженифър Лопес и много други позираха пред фотографите. View Sofia показва някои от най-добрите стилови попадения на звездите на атрактивното лятно събитие.


Ванеса Хъджинс във Vera Wang

Водещата на събитието Ванеса Хъджинс избра ефирна рокля на Vera Wang в ярко турско синьо. Ефектният тоалет допълват сребърни аксесоари и гладко стегната на кок коса.


Сидни Суини в Miu Miu

Сидни Суини се появи в ансамбъл на Miu Miu. Бледорозовите нюанси на тоалета подчертават чудесно русите й къдрици и изразителни очи. А разкопчаната риза и мини полата много напомнят на ранната Бритни Спиърс от клипа Baby One More Time.


Дженифър Лопес в Monot

Джей Ло избра черното, отново в провокативен формат. Изобщо, червеният килим тази година много приличаше на вдъхновен от естетиката на 2000-те, има старание, но има и доловима ретро носталгия. Вижте останалите гости на MTV Movie & TV Awards 2022.


Джейвън Уолтън във Versace


Джена Ортега във Valentino


Оливия Родриго в ретро Jean Paul Gaultier


Хана Айнбиндер във Fendi


Лана Кондор във Valentino


Сара Шахи в Nensi Dojaka


София Карсън в Iris Van Herpen


Парис Хилтън в Irena Soprano
 

More Celebrities