Следва

Принцесата и шаманът: Марта Луиз обяви годежа (и се похвали с необичаен пръстен)

Небрежност от висок клас: Джордж Клуни и Амал във Франция

Джордж Клуни, заедно със съпругата си, адвокат Амал Клуни, попаднаха в обективите на фотографите на летището във Франция, където кацнаха с частен самолет, придружени от приятели - супермоделът Синди Крауфорд и нейният съпруг Ранди Гербер.

 

Celebrities преди 2 години


Джордж Клуни

По-рано в мрежата се появиха слухове, че Джордж Клуни възнамерява да придобие имение в Южна Франция с площ от 425 акра (около 171 хектара) и цена от около 7,9 милиона евро. Имотът се намира в непосредствена близост до владението на Брад Пит .


Амал Клуни

Джордж Клуни и Ранди Гербер са приятели от над 30 години и дори основават съвместна компания, която произвежда текила. Компанията бе продадена през 2017 г., но Клуни и Гербер продължават да участват в нейната дейност (четете още: Амал Клуни и Синди Крауфорд в сходен стайлинг на вечеря със съпрузите).

Темата тук обаче ни е великолепната лятна небрежност, демонстрирана от двамата съпрузи Клуни. Ако има класация за наистина стилна двойка, при която "няма празно" като ефект и красота, обявяваме тази за номер 1!  

More Celebrities

"Карма за Бритни": големите скандали в живота на Джъстин Тимбърлейк

Celebrities преди 2 дни

„Това е карма“ - с тази констатация реагират масово на ареста на Джъстин Тимбърлейк за шофиране в нетрезво състояние. Когато стана известно за проблемите му с алкохола, всички си спомниха как певецът даваше съвети по този въпрос на бившата си приятелка Бритни Спиърс и като цяло всичките му неприлични действия. 

Сълзи в очите на I am: Celine Dion

Celebrities преди 4 дни

Селин Дион направи рядка, но значима публична изява. 56-годишната певица, която се оттегли от сцената, след като беше диагностицирана с неизлечим рядък синдром, сега отново е в светлината на прожекторите, за да популяризира документалния си филм I Am: Celine Dion.