Следва

We Love: будоарно розовата коприна на Джесика Частейн

"Аз съм много чистоплътен, а тя не е", Дейвид Бекъм за някои несходства с Вики

Дейвид Бекъм участва в шоуто на своя приятел, футболния треньор Гари Невил в YouTube, наречено "29 въпроса". Невил разпита приятеля си за всичко - от любимата му напитка (червено вино) до любимата му песен на Spice Girls (Say You'll Be There).

 

 

Celebrities преди 1 година

Имаше и доста лични въпроси, като например какво от Дейвид вбесява най-много съпругата му Виктория - откровеният мистър Бекъм предположи, че това е навикът му да кашля:

На нея не й харесва. Е, аз не винаги съм го правил, може би през последните 15 г. Сигурно има и други неща, които аз харесвам, а тя - не. Аз съм много чистоплътен, тя - не.


Ваканцията на известните: Дейвид и Виктория Бекъм на яхта в навечерието на сватбата на детето


След кратка пауза Бекъм поясни какво има предвид:

Искам да кажа, аз обичам да чистя, докато тя - не. Къпе се, разбира се. От време на време.

И водещият, и гостът се засмяха на тази шега и преминаха нататък. На въпрос кое от децата му прилича най-много на него по характер, Дейвид отговори дипломатично:

Очевидно е, че виждам някои свои черти във всеки. В Ромео - постоянство, в Харпър - доброта, в Бруклин - нежност, грижовност. Круз е много забавен и, както Виктория казва, аз също съм доста забавен, така че предполагам, че това е взел той от мен. 

Някои от въпросите се отнасят за стила на Бекъм. Спортистът каза, че противно на общоприетото схващане, в това се ръководи от собствения си вкус, а не от предпочитанията на съпругата си:

Хората смятат, че външният ми вид, прическите, татуировките ми са повлияни на Виктория. Всъщност, аз решавам дали да изляза с кожен гащеризони или да се облека от глава до пети в деним. Винаги съм обичал модата.


Слаба като клечка? Може, ако си Виктория Бекъм и ядеш едно и също 25 години


От многото си, често екстравагантни прически, футболистът посочи сред любимите си бръсната глава, тъй като „нищо не трябва да се прави с нея“. А от татуировките (атлетът вече има 81!) той посочи имената на децата си и на Виктория като най-най-любими.

More Celebrities