Уличният стил на звездите: Бела Хадид и педя пола - лакът крак

Уличният стил на звездите: Бела Хадид и педя пола - лакът крак

Май все пак предпочитаме тази провокативност пред много впитите дънкови панталонки, които масово дефилират наоколо 

 

Бела Хадид (новото лице на Balenciaga) умее да провокира, като провокативността й е от най-симпатичния вид - деликатна, съобразена с физическите дадености, винаги в тренда и почти никога отвъд много красивото. Появявайки се миналия уикенд на партито на приятелка в бял корсет и черна пола с щампи - малко нещо Великият Гетсби стил, още на следващия ден Хадид се вдъхнови от друга разновидност на ретро стила и показа съвсем различна визия (четете още: We Love: Бела Хадид в ретро Версаче, Кан 2022).

За среща с гаджето Марк Калман моделът носи ултракъса бяло-кафява карирана пола, светлозелен, силно втален суичър с цип, черно-жълти мокасини и бели чорапи. Кафява чанта, слънчеви очила, пръстени, гривни и обеци завършват визията. Косата е приятно събрана в нещо като опашка и нещо като небрежен кок едновременно.  

Красивата, смела и супер естествена визия на Бела не остана незабелязана. Феновете са във възторг от дългите й крака и съвършена талия. „С такива крака можете да си позволите всякакви дрехи“, „Дори не знам на какво повече се възхищавам у Бела: на дългите й крака или на тънката талия“, „Краката - мечта“, малят комплиментите (четете още: Уличният стил на звездите: черните трико панталони на Бела Хадид и брилянтният им изтъняващ ефект). 

 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.