Следва

We Love: Селена Гомес в цепната блестяща рокля Michael Kors в Лос Анджелис

Упс, Бен Афлек качи 10-годишния си син зад волана на Lamborghini

Папараците станаха свидетели на инцидента, който се разигра вчера в Лос Анджелис, всички са много притеснени, но живи и здрави

 

Celebrities преди 1 година

Бен Афлек , заедно с Дженифър Лопес и 10-годишния си син Самюел, посетиха елитна автокъща и се спряха на луксозно жълто Lamborghini Urus за тест драйв: такава кола струва 225 хиляди долара, а под наем - 1475 долара на ден. Афлек позволи на сина си да пошофира, момчето даде заден ход и се блъсна в друга кола, БМВ, паркирана зад него.

По това време Дженифър е на задната седалка, Бен веднага изхвърча да оцени "мащаба на произшествието“, а папараците заснеха всичко минута по минута. Работниците от автокъщата, оглеждащи колите, актьорът прегръщащ сина си, очевидн уплашеното от инцидента момче. В края на краищата всичко е наред, участниците в ПТП-то се успокояват, в последните кадри Самуел е усмихнат и спокоен.

Говорител на Афлек отговори на въпросите на репортери на TMZ, че нито една кола не е повредена и няма наранени, автокъщата пък изцяло отрича факта, че въобще има инцидент: според нейните служители, колите просто са били паркирани твърде близо една до друга.

"Семейството не се смути и продължи с намерението си - да разглежда и тества автомобили. Всички в салона ще бъдем много доволни, ако дойдат отново при нас. Бен обича колите, надяваме се да ги видим отново като наши клиенти," коментира служител на компанията.


Дженифър Лопес показа пръстена през сълзи - вторият годеж е факт


След всичко папараците също заснеха как Лопес успокоява детето: двамата вървят, хванати за ръце, всичко наистина изглежда добре. И Афлек, и Лопес се разбират с децата на другия; припомняме, че Бен има три деца от Дженифър Гарнър, а Дженифър има две от Марк Антъни. Наскоро се обрна много внимание и на потомството на певицата, тъй като дъщеря й Ема се обяви за небинарна

More from View Sofia

"Реших, че не искам да живея така": разтърсващото интервю на шампионката от Уимбълдън София Жук

Celebrities преди 7 месеца

Бившата тенисистка София Жук, която спечели изданието на Уимбълдън за юноши през 2015 г. и напусна тениса на 19-годишна възраст въпреки отличните перспективи, разказа в интервю за Sports защо е решила да се откаже от спорта, как спортната й кариера почти е унищожила връзката с майка й и защо е решила да създаде акаунт в OnlyFans

Топмоделите на 90-те и порасналите им дъщери - прилики и разлики

Celebrities преди 2 години

Преди 20 години Кейт Мос, Синди Крауфорд, Анджелина Джоли бяха най-добрите модели за подражание на момичетата, тогава почти деца. Днес е моментът, в който техните собствени дъщери блестят и те са, на които децата искат да приличат. 

More Celebrities