Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 12.09 - 18.09

Кейт Мидълтън и принц Уилям с нови титли и възможности след смъртта на кралица Елизабет II

Двамата вече не само имат нови титли, но и притежават нови земи във Великобритания

 

Celebrities преди 1 година

След като вчера стана известно, че кралица Елизабет II е починала, новият крал на Великобритания е нейния син - Чарлз III. 

Автоматично, принц Уилям и Кейт Мидълтън официално приемат неговите титли по наследство. Освен херцог и херцогиня на Кеймбридж, те стават херцог и херцогиня на Корнуол. Освен това фаворитите на короната придобиват титлите граф и графиня на Честър, както и херцог и херцогиня на Ротсей - така звучат титлите им в Шотландия.


Lunchtime Shopping: Животът на Кейт в 14 рокли и откъде си щипваме същите и ние


Освен това принц Уилям и Кейт Мидълтън автоматично стават наследници на земите, притежавани от принц Чарлз, което означава, че тяхното финансиране се увеличава. Най-големият син на двойката, принц Джордж, се нарежда втори по ред за наследяване на британския трон, веднага след баща си Уилям.

Интересното е, че след сватбата си с принц Чарлз, Камила Паркър-Боулс също можеше официално да вземе титлата принцеса на Уелс. Но тогава бе взето съвместно решение тази титла да бъде оставена на принцеса Даяна, така че Камила бе известна като херцогиня на Корнуол. До вчера, откогато вече е кралица-консорт.  

More from View Sofia

15 години Филип Морис България, 15 стажанта: Герасим Лукаров за интересните начала и едно преживяване за цял живот

All About Life преди 2 години

Филип Морис България, вдъхновяващата, социално отговорна и устойчива компания – отличена като „Top Employer" през последните 5 години, да пишеш за която е чудесно усещане, а да работиш там – още по-голямо удоволствие, е на българския пазар, от 15 слънчеви обиколки. За 15 млади български студенти това е истински празник, тъй като компанията решава да отбележи повода като им даде шанс за старт в кариерата след една предизвикателна година. За лятната стажантската програма на Филип Морис България ви разказваме, запознавайки ви с 4 млади стажанта-усмивки, като започнахме с Мариана, експерт по дигитално съдържание, продължихме с Катерина, стажант в отдел "Корпоративни комуникации", и Тино, стажант в отдел "Дигитални комуникации", завършваме с:

More Celebrities