Следва

Ах, Gucci-то на Джулия Гарнър на Emmy 2022

We love: победителката Зендая в Valentino на наградите Emmy

Винаги 10/10

Celebrities преди 1 година

Наградите Еми можеше да са най-голямата телевизионна вечер, но не бяха. Зендая спаси положението, прекрасна победителка, номинирана за изключителна главна женска роля в драматичен сериал за силното си представяне на тийнейджърката наркоманка Ру в Euphoria. Черният блясък е персонализирана бална рокля Valentino, служейки като допълнително доказателство (ако имате нужда от такова), че тя е най-стилният млад човек в Холивуд.

Създадена специално за случая от креативния директор на Valentino Пиерпаоло Пичоли, драматичната рокля има прилепнал корсаж с фини детайли и широка пълна пола, която отдава почит на екранните сирени от минали десетилетия. Както казва стилистът на Зендая Лоу Роуч пред Vogue, роклята е вдъхновена от дрехи, носени от Грейс Кели в нейния разцвет на модна икона през 50-те години на миналия век, както и от визия от есенната колекция на Валентино от 1987 г., носена от самата Линда Еванджелиста в рекламна кампания на Стивън Мейзъл.

За да е съвсем възвишен външният вид на Зендая, косата е прибрана назад с елегантна копринена лента за още едно намигване към киното от миналите десетилетия (Брижит Бардо), а разресаните къдрици са оставени да галят раменете, невероятно рамкирайки скъпите бижута Bulgari. Ако има нещо, което Роуч и Зендая знаят, то е как без усилие да балансират retro и now. Ние старателно си водим бележки. 

More Celebrities

Сълзи в очите на I am: Celine Dion

Celebrities преди 1 ден

Селин Дион направи рядка, но значима публична изява. 56-годишната певица, която се оттегли от сцената, след като беше диагностицирана с неизлечим рядък синдром, сега отново е в светлината на прожекторите, за да популяризира документалния си филм I Am: Celine Dion.  

"Тя не е французойка": критики към Vogue за корицата с Джиджи Хадид, посветена на Олимпиадата в Париж

Celebrities преди 3 дни

Френският Vogue е жестоко критикуван онлайн, защото избра американката Джиджи Хадид, вместо френски модел, за корицата на специалния си брой, посветен на Олимпиадата в Париж.