Следва

Безсънни нощи: умора и тъга по лицето на принцеса Катрин в Сандрингам

Блейк Лайвли в очакване на четвърто дете от Райън Рейнолдс

Блейк Лайвли е в очакване на четвърта рожба. 35-годишната актриса очаква поредно бебе от Райън Рейнолдс, а новината разбрахме от снощна поява на красивата жена в Ню Йорк. Удоволствие е да следиш любовта на Блейк и Райън, плодовита, красива и без аналог...

 

Celebrities преди 1 година

Харизматичната, грееща Блейк се появи на Forbes Power Women's Summit в бляскав стайлинг. Бременното й коремче се крие под искряща рокля на Valentino - мини, закачлива, секси и много сладка всъщност, особено с приятно преметнатия на шията бял шлейф и симпатичните обувки на платформа, подбрани в точно съответствие с останалото.  

Блейк и Райън са женени от 2012 г., извънредно готини са заедно, защото видимо и с просто око много се обичат, и дотук имат три дъщери: Джеймс, 7, Инес, 5 и Бети, 2 (четете още: Уличният стил на звездите: Блейк Лайвли в бял лен, Райън Рейнолдс с бебешки гривнички).

More Celebrities

Ако изглеждаш така на 74 по бански, значи си Вера Уанг

Celebrities преди 13 часа

Вера Уанг сподели нови снимки по бански. 74-годишната дизайнерка, която преди шест месеца призна, че поръчва от Макдоналдс всеки ден и обожава коктейли с водка, публикува в Instagram кадри, на които позира край басейна.