Следва

Президентът Стево Пендаровски и първата дама Елизабета Георгиевска отдадоха почит на кралица Елизабет II

Последният портрет на Нейно Величество Кралица Елизабет II

A goodbye smile... 

Celebrities преди 1 година

Бъкингамският дворец пусна новия - и последен - портрет на кралица Елизабет II, снимано от Ranald Mackechnie, той показва покойния монарх в прахово син костюм, усмихната от ухо до ухо. Тя носи характерната си перлена огърлица от три нишки и съответстващи обеци, а на гърдите й е закачена брошка с аквамарин, подарък от баща й, крал Джордж VI, за 18-ия й рожден ден.

"Преди погребението на Нейно Величество Кралицата публикуваме тази снимка“, написа кралското семейство в Twitter. "Тя е направена, за да отбележи платинения юбилей на Нейно Величество - първият британски монарх, достигнал толкова дълъг период на управление.“ Лансирането на портрета се случи само часове след като Обединеното кралство изпадна в минута мълчание в памет на Елизбает в 20:00 часа в навечерието на погребението.


Всичко, което трябва да знаем за погребението на Нейно Величество Кралица Елизабет II


Днес, понеделник, погребението на кралица Елизабет ще се състои в Уестминстърското абатство. Присъстват множество световни лидери, включително президентът на САЩ Джо Байдън, както и цялото семейство Уиндзор. Междувременно стотици хиляди граждани на Обединеното кралство се събират в Уестминстър Хол, където ковчегът на кралицата лежи от четвъртък, когато пристигна в Лондон със специален самолет. Крал Чарлз III издаде благодарствено съобщение до всички, които вече са отдали почитта си към Кралицата: "Докато се подготвяме да кажем последното си сбогом, исках просто да използвам възможността да благодаря на всички онези безброй хора, които са огромна подкрепа и утеха за семейството и за мен в този момент на скръб“, каза той. Принц Уилям също сподели снимка от тълпите в Уестминстър. "Означава много за нас, че сте тук“, каза той. 

More from View Sofia

Обещаваме на Spare гигантски пазарен успех - Хари кръсти автобиографията си "Резервен"

Celebrities преди 1 година

Братът на принц Уилям се "озаглави" "резерва", давайки да се разбере, че съдбата му е да е винаги встрани, излишен. Анализираме първите подробности и как те са свързани със старата английска поговорка Heir and Spare  

15 години Филип Морис България, 15 стажанта: Герасим Лукаров за интересните начала и едно преживяване за цял живот

All About Life преди 2 години

Филип Морис България, вдъхновяващата, социално отговорна и устойчива компания – отличена като „Top Employer" през последните 5 години, да пишеш за която е чудесно усещане, а да работиш там – още по-голямо удоволствие, е на българския пазар, от 15 слънчеви обиколки. За 15 млади български студенти това е истински празник, тъй като компанията решава да отбележи повода като им даде шанс за старт в кариерата след една предизвикателна година. За лятната стажантската програма на Филип Морис България ви разказваме, запознавайки ви с 4 млади стажанта-усмивки, като започнахме с Мариана, експерт по дигитално съдържание, продължихме с Катерина, стажант в отдел "Корпоративни комуникации", и Тино, стажант в отдел "Дигитални комуникации", завършваме с:

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 2 дни

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.