Следва

Истории от живота: Уенди Денг, от китайска сиромашия до американско богатство и как

We Love: Кралица Летисия в това червено

По време на официалното си посещение в Германия, кралят и кралицата на Испания присъстваха на гала вечеря, организирана в тяхна чест в двореца Белвю в Берлин

 

Celebrities преди 1 година

Веднага си признаваме, че от гледката буквално ни спря дъха. Неизменно ефектна, в този случай 49-годишната испанска кралица изглежда нито повече, нито по-малко като Богиня. Изключително елегантна в нежната яркочервена рокля с пелерина на модна къща Stella McCartney, комбинирана със златисти сандали Jimmy Choo и чанта Magritte, Летисия, бивша журналистка, е съвършена. Не че на кралят му има нещо, но погледите ни са изцяло в нея, движещо се, дишащо, живо бижу. 

Приятно ни е да ви припомним, че Летисия носи същото творение през 2017 г. за рождения ден на краля на Холандия Вилем-Александър. Божествена дреха и прекрасна жена, нали? 

 

More from View Sofia

Триумфът на кралица Камила: личното й (и много достойно) сбогуване с Елизабет II, която иначе смаза любовта й с Чарлз III

Celebrities преди 1 година

Въпреки трудните отношения с кралското семейство в годините, Камила, днес Кралица-Консорт, продължава с достойното си поведение, особено отчетливо, докато наблюдавахме как отдава почит на Елизабет II в дните след кончината на Нейно Величество. 

More Celebrities