Следва

Обичта на известните: Били Айлиш и Джеси Ръдърфорд

Рижа красавица е новата Мис Англия 2022

Джесика Геген е новата Мис Англия. 26-годишна, рижа, сияйна, на новата мис надали й се е струвало възможно случилото си, докато е била малко момиче 

Celebrities преди 1 година

Джесика е студентка по авиационно инженерство и новата Мис Англия. Тя победи точно 30 свои конкурентки на конкурса за красота, проведен в Бирмингам. 

Геген е типична рижо детенце - сладко и усмихнато, на което обаче другите деца в училище се подиграват много заради силния цвят на косата, кривите зъбки и очилата. Толкова обиждана и и подигравана е от съучениците си, че, за да избегне тормоза, е принудена да яде училищния си обяд в тоалетната.

Днес тя е най-красивото момиче в Англия, следователно допускаме, че недоброжелателите й нямат повече аргументи за омраза. За завист - да, защото Джесика ще представя страната си на Мис Свят.

С успеха си Джесика се надява да повиши самочувствието на децата с естествена червена коса.

„Никога досега не е имало червенокоса Мис Англия. Вярвам, че печелейки тази титла, ще  насърча децата, които са обект на подигравки заради външния вид и цвета на косите им“, каза тя. „Цялото ми приключение с Мис Англия бе, защото искам да подчертая този проблем. Има деца, които преминават през същите неща като мен и искам да им докажа, че и това не трае вечно. Винаги има светлина в края на тунела”. 

More Celebrities