Следва

Тъжно: Том Фелтън, Драко от "Хари Потър", за алкохолизма

Кремаво макси и черно мини: Роузи Хънтингтън-Уайтли дриблира стилистично в рамките на вечер

Супермоделът на откриването на поредния бутик на собствената й марка Rose Inc в лондонския Ковънт Гардън

 

Celebrities преди 1 година

Роузи Хънтингтън-Уайтли продължава стратегията, заложена от много звезди през последните седем години, преквалифицирайки се от супермодел в бизнес лейди. Роузи изглежда подчертано добра в това начинаие. Броят на бутиците и щандовете на марката й за красота  Rose Inc нараства много бързо. Напълно резонно, достатъчен е едничък бърз поглед към самата млада майка Роузи, за да си кажем: „Искам и аз да изглеждам така!“ (четете още: Роузи Хънтингтън-Уайтли показа Бела, бебе номер 2 в семейство Стейтъм).

Супермоделът наистина е най-добрата реклама на собствените си продукти. Но тялото и минималистичният гардероб на модната звезда са също толкова привлекатлени за погледа, колкото и лицето й. На откриването на магазина си в престижния лондонски квартал Ковънт Гардън, любимата на Джейсън Стейтъм смени два контрастни тоалета в рамките на само едно събитие.

Първо, 35-годишният модел и бизнесдама показа изваяните си извивки в безупречна кремава трико рокля до земята с отворен гръб и щедро деколте, и украсена с блестящи декорации.

Малко по-късно красавицата се преоблече в минималистична черна рокля в стила на 90-те години с прозрачна сатенена вложка, което прави дрехата приятно загадъчна и определено твърде готина, особено сложена върху тази физика.  

 

More Celebrities