Следва

We Love: Сара Джесика Паркър с пайетите

Том Хидълстън стана татко!

Зави Аштън, ако четеш това - ей, завиждаме ти

Celebrities преди 1 година

Актьорът Том Хидълстън, любимият ни, и любимата му Зави Аштън за първи път станаха родители, съобщава Us Weekly. "Том и Зави станаха родители и са пълни с радост. Не успяват да спят много, но са много развълнувани." Самите актьори все още не са коментирали новината.

Том и Зави се срещат, работейки заедно по пиесата "Предателство“ от 2019 г. и се говори, че са започнали да излизат малко след края на проекта. По-късно медиите съобщихме, че актьорите са прекарали заедно коронавирусната карантина през 2020 г. Връзката им е потвърдена миналата есен, когато в Ибиса двойката попадна в обективите на папараците точно по време на целувка.

През 2022 г., в началото на лятото, стана известно за годежа на двамата красавци, а по-късно и че очакват бебе. Преди това Том Хидълстън излизаше с актрисата Сузана Филдинг, с която се разделят през 2012 г., а през 2016 г. стана известно, че е влюбен в Тейлър Суифт (и тя в него). Романсът им продължи няколко месеца; връзката на двойката беше активно обсъждана в медиите; така че сега Хидълстън предпочита да пази личния си живот в тайна. Но честито! 

More Celebrities

Кан 2024: красота на червения килим, от Dior и Chanel, но не само

Celebrities преди 1 ден

Стилът на най-големите международни звезди е главният герой на Montée des Marches. Филмовият фестивал в Кан 2024 беше открит на 14-ти май, а галерията ни обобщава, ден след ден, най-добрите визии, забелязани на червения килим дотук.  

Кан 2024: червеният килим в първата фестивална вечер

Celebrities преди 3 дни

Снощи в Кан бе открит най-престижният филмов фестивал в света. Актьори, модели и светски личности излязоха на червения килим в пълна стилова готовност, мерейки елегантно модни мишци, и сред тях: Ева Грийн, Хайди Клум, Джейн Фонда, Хелън Кристенсен, Леа Сейду, Луи Гарел, Жулиет Бинош, Еманюел Беар, Тейлър Хил, Роми Стрийд и много други.