Следва

We Love: Сара Джесика Паркър с пайетите

Том Хидълстън стана татко!

Зави Аштън, ако четеш това - ей, завиждаме ти

Celebrities преди 1 година

Актьорът Том Хидълстън, любимият ни, и любимата му Зави Аштън за първи път станаха родители, съобщава Us Weekly. "Том и Зави станаха родители и са пълни с радост. Не успяват да спят много, но са много развълнувани." Самите актьори все още не са коментирали новината.

Том и Зави се срещат, работейки заедно по пиесата "Предателство“ от 2019 г. и се говори, че са започнали да излизат малко след края на проекта. По-късно медиите съобщихме, че актьорите са прекарали заедно коронавирусната карантина през 2020 г. Връзката им е потвърдена миналата есен, когато в Ибиса двойката попадна в обективите на папараците точно по време на целувка.

През 2022 г., в началото на лятото, стана известно за годежа на двамата красавци, а по-късно и че очакват бебе. Преди това Том Хидълстън излизаше с актрисата Сузана Филдинг, с която се разделят през 2012 г., а през 2016 г. стана известно, че е влюбен в Тейлър Суифт (и тя в него). Романсът им продължи няколко месеца; връзката на двойката беше активно обсъждана в медиите; така че сега Хидълстън предпочита да пази личния си живот в тайна. Но честито! 

More Celebrities