Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 27.02 - 05.03

Най-красивото от червения килим на наградите SAG 2023

Когато най-големите имена на Холивуд се събраха за 29-ите награди на Гилдията на актьорите (SAG), веднага стана ясно, че големият лайтмотив на вечерта е ЗАБАВЛЕНИЕ. Червеният килим в неделя вечер преливаше от закачливи детайли, искрящи пайети и наситени цветове - абсолютна наслада за окото

Celebrities преди 1 година

На първо място ние, екипът на View Sofia, поставяме без грам колебание Зендая - удивително нежна в рокля с бюстие на Valentino, специално проектирана от творческия директор на лейбъла Пиерпаоло Пичоли. Роклята без презрамки е бродирана с почти 200 копринени рози, които преливат от талията надолу в елегантен водопад от ръчно измайсторена скъпа тафта.  Млечнорозовият нюанс е поразително точен за смуглата хубост на звездата, бижуто на шията и масивната скъпоценна гривна довършват този ансамбъл, от който можем единствено да се възхитим. 

Звездата от "Еуфория" не беше единственият представител на звездната холивудска гилдия снощи, избрал цветния мотив, за да блесне сред останалите. Видяхме много цветя и върху обгръщащата фигурата рокля на Oscar de la Renta, предпочетена от Емили Блънт, и при финия принт на Carolina Herrera - изборът на Стефани Хсу. Пол Мескал също влезе в тенденцията с прозрачно палто, бродирано с украсени със скъпоценни камъни листенца.


Големите победители на наградите SAG 2023 -"Всичко навсякъде наведнъж" и другите


Междувременно хиляди пайети и метални отблясъци затвърдиха настроението за блясък на Наградите на актьорската гилдия в късното снощи - събитието се проведе в Fairmont Century Plaza в Лос Анджелис - и изобилстваше от скъпоценни ръчни бродерии (на фантастичната омбре рокля от Louis Vuitton, носена от Даниел Дедуайлър) или златисти декорации с ресни (роклята от колекцията висша мода на модна къща Schiaparelli, избрана от Мишел Йео). Звездата от "Abbott Elementary" Шерил Лий Ралф е искрящо тържествена в рокля на Tadashi Shoji, а Одри Плаза - в дръзка визия с пайети, смело оголена на корема, от Michael Kors.


Сабрина Импачеторе във Valentino

Харесахме много и въздушната рокля от Valentino, която доукраси и без това прелестната актриса от "Белият лотос" Сабрина Импачаторе, която, заедно с Ариана ДеБос, в обемен костюм с панталон от Prabal Gurung - бяха сред немалкото актьори, предпочели ярко розово за вечерта. Други избраха привлекателни нюанси на жълтото, включително Вайола Дейвис, също във Valentino, и звездата от "Дамър" Ниси Неш-Бетс, облечена в рокля без презрамки на Vera Wang.


Ариана ДеБос

Някои от най-добрите мъжки облекла на вечерта също прегърнаха цвета, като Остин Бътлър и Джеймс Марсдън допринесоха със собствен акцент към дрескода с черна вратовръзка и съответно кестеняв и бебешко син смокинги. А Еди Редмейн привнесе чудесна екстравагантност на червения килим в драматична блуза Saint Laurent с джувка и кадифени панталони с широки крачоли и талия някъде до под мишниците.


Зендая във Valentino


Остин Бътлър в Gucci


Джена Ортега във Versace


Симона Табаско и Беатрис Грано в Armani Privé и Valentino

Анджела Басет в Giambattista Valli Haute Couture


Даниел Дедуайлър в Louis Vuitton


Обри Плаза в Michael Kors


Пол Мескал


Мишел Уилямс в Dior


Нийси Наш във Vera Wang


Еди Редмейн в Saint Laurent


Стефани Хсу в Carolina Herrera


Емили Блънт в Oscar de la Renta


Виола Дейвис във Valentino 


Джейми Лий Къртис в Romona Keveza


Клеър Фой в Prada


Джулия Гарнър в Gucci


Адам ди Марко в Dior


Аманда Сейфрийд в Prada


Кара Делевин в Carolina Herrera


Шерил Лий Ралф  
 

More from View Sofia

На годишнината от знатния годеж: най-романтичните моменти на принца и принцесата на Уелс дотук

Celebrities преди 1 година

Светът научи коя красавица ще е следващата кралица на Великобритания на 16 ноември 2010 г. Оттогава досега - 12 години обич, три деца и безброй романтични моменти, които днес припомняме с приятно чувство. Същото, което изпитваме, когато четем приказки за хубави момичета и открили ги принцове, завършващи със заветното "и заживели щастливо..." 

More Celebrities