Следва

Deeply personal: Лейди Гага на Оскари 2023 - тениска, дънки, чисто лице и огромна емоция

We Love: на Хейли Бийбър готическа рокля на афтърпартито на Оскари 2023

От изцяло черния Saint Laurent тоалет ли идва загадъчната аура или Хейли Бийбър е съвършено божествено творение, създадено за съзерцание 

Celebrities преди 11 месеца

Хейли Бийбър украси синия килим на Vanity Fair Oscar 2023 Afterparty, изглеждайки загадъчно и безупречно едновременно в дълга черна рокля от коприна и сатен от Saint Laurent. Завършена с голяма лъскава панделка на рамото – важна характеристика на последните колекции на дизайнера Антъни Вакарело за модната къща - и с разделени ръкави, падащи каскадно до земята, готическата рокля се усеща като съвременно намигване към Мортиша Адамс (вижте още: Всичкото хубаво на Емили Ратайковски в гола рокля на афтърпартито на Оскари 2023).

Бийбър завърши визията с диамантен маншет на ухото и аленочервен маникюр. Идеално подстриганите й брюнетни кичури – прическата е специално направена за корицата на Vogue Австралия Март 2023 г. – са стилизирани на нежни холивудски вълни, прибрани нежно зад ухото на супермодела, за да разкрият зашеметяващата красота на скъпоценните диаманти, целуващи сияйната й кожа. Не се сещаме за нещо по-красиво (вижте още: We Love: идеална в Saint Laurent Хейли Бийбър).  

More Celebrities