Следва

Риана, синът й и бебето на път в Париж

"Това е моето тяло": Рейчъл Макадамс без ретуш

Рейчъл Макадамс позира за корицата на списание Bustle и говори в интервю за изданието за приемането на тялото си и прекъсването на актьорската кариера, благодарение на което "запазва разума си"

Celebrities преди 1 година

44-годишната актриса определено има желанието да снима тази сесия: тя настоява кадрите да бъдат подложени на минимален ретуш и специално да позира така, че да се вижда окосмяването под мишниците й.

"Позирам по бельо за тази снимка", казва Макадамс. "Но аз родих две деца. Това е моето тяло и мисля, че е много важно да го покажа. Да изглеждаш по най-добрия начин, да работиш върху себе си и да си здрав е нормално, но за всеки това е нещо различно."

Актрисата споделя, че чувства известна вина, че е напуснала Холивуд временно в средата на 2010 г., в разгара на кариерата си. Тя отказва главни роли във филми като „Дяволът носи Прада“, „Казино Роял“, „Железният човек“ и други, които донасят световна слава на заместилите я. 

"Чувствах се виновна, че не се възползвах от тази възможност, защото знаех, че съм голяма късметлийка - каза тя. - Но също така знаех, че това не е в природата ми и имам нужда от почивка, за да остана с всичкия си."

Актрисата добавя, че прекъсването на кариерата наистина й е помогнало "да се почувства по-силна". „Върнах си контрола. Отказът да правя кино ми позволи да вляза в друга врата.“

Тя също така говори за това как се е почувствала, когато става звезда след участието си в Mean Girls, The Notebook и други. Макадамс наскоро е завършила университета в Йорк и работи в Макдоналдс в продължение на три години. В рамките на "една единствена нощ“ тя се превръща в абсолютна звезда: феновете я разпознават на улицата и всички искат да се снимат с нея. "Училището по драма не те учи как да се справяш с това. Няма написана книга как да се справяш със славата", казва Рейчъл.

Рейчъл Макадамс е известна с ролите си във филмите "Гадни момичета", "Жената на пътешественика във времето" и др. Тя има две деца от сценариста Джейми Линден, с когото живее на семейни начала от 2016 г. Актрисата се опитва, а и успява, да пази личния си живот в тайна. Което в известна степен е типично за зодията й - най-загадъчната от загадъчните Скорпион.  

More Celebrities