Следва

DABOV Specialty Coffee представя: BRAZIL BEST SANCUP 2022

We Love: мистериозната елегантност на Кралица Летисия

Мистериозна, защото дизайнерът на безупречната бяла рокля крие самоличността си 

Celebrities преди 1 година

50-годишната кралица облече пипната до съвършенство пролетна рокля на деветата Европейска конференция за тютюна и здравето, която се проведе в Мадрид вчера. 

Творението с дълъг ръкав и отлични пропорции е дело на мистериозна шивачка, която работи в театъра Сарсуела и която не подписва модните си съвършенства, защото не иска публичност. Сините обувки и чанта са дело на марката Magrit, която е една от любимите на Летисия (вижте и: Подсиленото рамо на костюма на Кралица Летисия и харесваме ли го).

 

Същата конференция беше в дневния ред на Летисия и през 2017 г. Тя обединява повече от 600 влиятелни фигури като изследователи, учени и здравни специалисти, работещи за контрол на тютюнопушенето в Европа. Тази година фокусът е върху създаването на поколение от непушачи в Европа, с цел намаляване на броя на употребяващите тютюн до 5% до 2040 г.

More Celebrities

ЧРД 90, Джорджо Армани! Модата никога нямаше да е същата без този мъж

Celebrities преди 2 дни

Серия от кадри, маркиращи историята на модата и един от нейните големи герои, от самото начало до днес. Армани е роден на днешния ден преди точно 90 години в Пиаченца. Белокос, достолепен и все така гениален, пожелаваме здраве и проследяваме изключителния му живот в култови снимки.