Следва

DABOV Specialty Coffee представя: BRAZIL BEST SANCUP 2022

We Love: мистериозната елегантност на Кралица Летисия

Мистериозна, защото дизайнерът на безупречната бяла рокля крие самоличността си 

Celebrities преди 1 година

50-годишната кралица облече пипната до съвършенство пролетна рокля на деветата Европейска конференция за тютюна и здравето, която се проведе в Мадрид вчера. 

Творението с дълъг ръкав и отлични пропорции е дело на мистериозна шивачка, която работи в театъра Сарсуела и която не подписва модните си съвършенства, защото не иска публичност. Сините обувки и чанта са дело на марката Magrit, която е една от любимите на Летисия (вижте и: Подсиленото рамо на костюма на Кралица Летисия и харесваме ли го).

 

Същата конференция беше в дневния ред на Летисия и през 2017 г. Тя обединява повече от 600 влиятелни фигури като изследователи, учени и здравни специалисти, работещи за контрол на тютюнопушенето в Европа. Тази година фокусът е върху създаването на поколение от непушачи в Европа, с цел намаляване на броя на употребяващите тютюн до 5% до 2040 г.

More from View Sofia

Петъчна доза секс: Анастасия Караниколау, ндп-то на Кендал и Кайли

Love преди 2 години

Тя е зодия Близнаци, родена на 9-то число. Партито за рождения й ден беше crazy и много стилно, както се уверяваме от визиите на Кендал и Хайли, а сега, с намигване към мъжката аудитория, си говорим само за Стаси и достойнствата й 

Гуинет Полтроу в съда - "тихият лукс" at its best

Celebrities преди 1 година

Гуинет Полтроу, обвинена в причиняване на вреда поради небрежност, бе принудена да се явява в съдебната зала всеки ден през последната седмица. В социалните мрежи активно се обсъждат не само показанията на актрисата, които моментално се превръщат в меме, но и нейният гардероб  

More Celebrities