Следва

Най-успешния сваляч екипът на Вю София награди с подарък

И Зорница Динева не живее със съпруга си

Зорница Динева, съпругата на другия брат (Йордан) Динев е на корица в новия брой на сп. Ева...

Лица преди 14 години

Зорница Динева, съпругата на другия брат (Йордан) Динев е в новия брой на сп. Ева.
Тя признава, че от лятото на миналата година вече не "членува" клуба "Луксозна съпруга". Тя се е разделила с бащата на децата си, предприемача Йордан Динев и живее в Несебър при майка си с трите си деца.

"Абсолютни глупости се изписаха и за мен, и за него. Имала съм любовници, той имал, всичко - семейството ни - било бутафория. Абсолютни глупости! Не искам да коментирам, просто когато мъж и жена се разделят, причините са само в тях самите, в отношенията им."

Зорница никога не е имала брак с него. На 19, почти веднага след като завършва Руската гимназия в Бургас, синеоката блондинка ражда първия си син, след това втория, после третия... Впоследствие й се налага да прекъсне образованието си, за да отглежда малчуганите.

"За мен една романтична вечеря на свещи с мъжа ми или една разходка само за нас и децата е по-ценна от всичко. Харесвам простите неща. Искам семейството ми да е за мен, а не на показ. Може би там се разминахме с Данчо" - коментира Зорница по повод на многобройните светски партита, на които е била домакиня.

Много от тоалетите за пищните партита, които не веднъж сме споменавали като грешки на модата, всъщност били нейно дело. Зорница обаче ще ги подари на момичета от домовете за сираци, които ще имат тази година абитуриентски бал.

Дали другият брат Динев си има нова изгора, все още не знаем със сигурност, но така или иначе всички са нащрек!

More Лица