Следва

Принцеса Катрин и кецките - нелошо кралско намигване

Джона Хил, is that you?

Звездата беше забелязан да сърфира в Калифорния по-рано тази седмица...

Celebrities преди 11 месеца

Личният образ на всеки от нас еволюира през целия ни живот. Начинът, по който се обличаме, по който носим косата си – всичко, от тенденциите на мига до постепенното стареене се отразява на външния ни вид. И въпреки че наистина няма значение какъв имидж представя пред публиката, стига самият човек да е в мир със себе си, външният вид на една знаменитост винаги ще бъде разглеждан по-интензивно от този на средния индивид. Дали е справедливо? Вероятно не, но широката публика има мания за известни хора, които преминават от изглеждащи готови за червения килим към... нетолкова готови за червения килим.

Носителят на награди актьор Джона Хил претърпява едни от най-големите трансформации в очите на обществеността, от експериментирането с различни стилове до здравословното си пътуване. И, все пак, никога досега той не е изглеждал толкова… различно.

39-годишният комик наскоро беше забелязан след сърф да изглежда толкова слаб, че чак вдлъбнат. Облечен небрежно в къси панталони, тениска и джапанки, Джона люлее масивна брада, изглеждайки като най-обикновен калифорнийски сърфист.

С татуировките си, видими по ръцете и краката му, Джона изглежда невероятно различно от героя, който изигра в Superbad, филмът, който стартира кариерата му.

Актьорът говори открито за натиска, с който се е сблъсквал през целия си живот (особено този, свързани със здравословното му отслабване) в документалния филм на Netflix, Stutz, който той направи за своя терапевт Фил Шуц.  

More from View Sofia

Transformers: Ребъл Уилсън преди и след отслабването in the same dress

Celebrities преди 1 година

Ребел Уилсън се гордее с нова фигура и с право получава аплодисментите ни. За да демонстрира симпатично невероятната си физическа трансформация, известната актриса облече в нощта на тазгодишните Оскари същата рокля, с която се появи и на церемонията преди 3 години. Браво за волята, силата и примера!  

Оуен Уилсън: Мама се омъжи на 80. Любовта може да се случи във всеки един момент

Celebrities преди 2 години

Истинската любов може да ни навести винаги, например, успоредно с момента на пенсиониране, както и известен брой години след него. Оуен Уилсън го твърди уверено, споделяйки, че собствената му майка - Лора, се омъжва на 80.    

More Celebrities