Следва

Месечен ХОРОСКОП - Юли 2023

Всеки ден до Бургас с „България Еър“

От 30 юни нетърпеливите за морския бряг пътници могат да се възползват от всекидневна връзка между София и Южното Черноморие

Life преди 5 месеца

След успешния старт на сезонната линия между столицата и Бургас на 23 юни, „България Еър“ ще предложи на пътниците си ежедневни полети до морската дестинация. От 30 юни вътрешната линия София – Бургас – София ще се изпълнява всеки ден през най-активната част от сезона на почивките.

С вечерните полети на националния превозвач пътниците могат да стигнат до Бургас за по-малко от един филм време или да се отправят към столицата след пълноценна почивка. Свободата за планиране на морска ваканция с възможност за заминаване през всеки ден от седмицата е още една причина да посетите красивите плажове.

Бургас и регионът на Южното Черноморие предлагат разнообразни възможности за морски и културен туризъм с множеството музеи и културни обекти, балнео и СПА, орнитоложки, винен туризъм. Гостите на града през летния сезон могат да посетят някои от известните събития като Фестивала на пясъчните фигури, Международния филмов фестивал Бургас 2023 и много други.
Бягството от стреса на работната седмица и отдихът край вълните вече са по-близо, отколкото очаквате. Пълното разписанието на ежедневните полети по сезонната линия София – Бургас - София може да намерите в раздел „Дестинации“.

Цените за еднопосочно пътуване до Бургас започват от 50 евро в икономична класа, като билетът включва ръчен багаж до 10 кг., дамска чанта или лаптоп, безплатни топли и студени напитки, вода и шоколадче на борда, заедно с безплатен check-in 24 ч. преди полет.

Националният превозвач предлага на своите пасажери удобно полетно разписание през летния сезон, за да гарантира максимална свързаност между дестинациите и оптимални възможности за планиране на бизнес пътуване или семейна почивка. Благодарение на подобрените функционалности на сайта пътниците имат бърза и лесна опция за заявка на допълнителен багаж и избор на място в самолета онлайн. Повече информация относно всички предлагани допълнителни услуги можете да намерите ТУК.

More Life

100 години Мария Калас - стила, бижутата и града на Божествената

Celebrities преди 6 часа

През 50-те години великото сопрано е кралицата на Ла Скала, точно както и  на миланските бутици и ресторанти. Американка по рождение, гъркиня по произход, Мария Калас дължи част от успеха си и своя неповторим стил на Милано

Написаните желания се сбъдвали. Вижте как да изпратите писмото си до Дядо Коледа

All About Life преди 3 часа

Една от най-обичаните традиции по коледните празници е свързана с писането на писмо до Дядо Коледа. Деца от всички възрасти нетърпеливо описват мечтаните подаръци, а възрастните с носталгия се връщат към топлите и радостни спомени, когато с вълнение и старание са изброявали желанията си за това какво искат да открият под елхата