Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 10.07 - 16.07

Май май: Селена Гомес с ново гадже

По принцип не сме фенове на клюките, но в този случай мислим, че любопитството ни е простено

Celebrities преди 9 месеца

Няколко източника съобщават за предполагаемия романс между Селена Гомес и Джеръми Алън Уайт, звездата от "Безсрамници" и "The Bear". Новината за най-новата двойка се появи за първи път в популярния сайт DeuxMoi, чиито източници доста често се оказват достоверни. Тяхна публикация от 29 юни гласи: "Наскоро разведеният носител на "Златен глобус" отново не е сам. Той се запознал с известна певица и актриса по време на фотосесия за корицата на Vanity Fair и двамата поддържат връзка, откакто тя се върна в Щатите от снимки в чужбина."

Въпреки че DeuxMoi не назовава имената нито на Гомес, нито на Уайт, на феновете не им отне много да сглобят пъзела от недомлъвки. Според техните мини разследвания слуховете са напълно верни, понеже - актьорът спечели "Златен глобус" за ролята си в сериала "The Bear" и наскоро се разведе със съпругата си Адисън. Що се отнася до Селена, тя наистина беше на две корици на февруарския брой на списание Vanity Fair и се завърна от снимки в Париж преди две седмици (вижте още: Семпли, но с финес - летните нокти на Селена Гомес).

Личният живот на Селена често се обсъжда в социалните мрежи, но звездата никога не е коментирала слуховете. Доскоро ѝ приписваха романси със Зейн Малик и Андрю Тагарт от The Chainsmokers. В периода от 2010 до 2018 година, Селена и Джъстин Бийбър имаха няколко опита за връзка, до един неуспешни. Няколко месеца след окончателната им раздяла, Джъстин започва да се среща с Хейли Бийбър и се ожени за нея само няколко месеца по-късно. Не сме сигурни доколко тази новина се е отразила на самата Селена, но феновете на певицата реагираха бурно и все още смятат Хейли за "разбивачка" на връзки и оставят гневни коментари в социалните ѝ мрежи (вижте още: Хейли Бийбър e отчаяна: Крайно време е да ме оставите на мира (по въпроса Jelena)

Джеръми Алън Уайт, от своя страна, наскоро се разведе с Адисън Тимлин, за която беше женен в продължение на три години. Двамата имат две дъщери, а двойката се познава откакто Адисън е била само на 14 години.

More Celebrities