Следва

Тяхната малка луда холивудска сватба: Рита Ора и Тайка Уайтити

Големите любовни истории в снимки: Марго Роби и Том Акърли

Марго Роби и съпругът й Том Акърли са бизнес партньори, преди да разменят брачните си обети. Дали заради това нестандартно начало или заради сакралната думичка късмет, но семейството им е приказно

Celebrities преди 8 месеца

Пътищата им се пресичат, докато работят върху Suite Française от 2013 г. Развиват близко приятелство, което продължава дълги месеци, преди връзката да стане романтична. „Бяхме приятели много дълго“, каза Роби пред Vogue през 2016 г. „Винаги съм била влюбена в него, но си мислех: „О, той никога няма да ме обича, както аз него, не ставай смешна, Марго". Но после си казах: "Не бъди глупава, кажи му, че го харесваш". След това се случи и аз си казах: „Разбира се, че трябва да сме заедно. В това има толкова много смисъл, колкото в нищо друго до този момент"" (вижте още: Карантината на известните: Марго Роби и съпругът, боси по асфалта вървят си).

Роби и Акърли стават бизнес партньори, премествайки се в Лондон през 2014 г., за да стартират LuckyChap Entertainment с няколко колеги. Оттогава продуцентската компания издава няколко известни и успешни филма, включително номинирания за Оскар "Обещаваща млада жена" и блокбастъра "Барби". През декември 2016 г. Us Weekly потвърди, че двамата тихо са сключили брак в Австралия (вижте още: We Love: Марго Роби за Vogue, вълшебни кадри и страхотен разговор за всичко).

Надолу надникваме деликатно в много хубавата лична връзка на Роби и Акърли:

2013

Двойката, както казахме, се запознава, докато работи върху филма Suite Française. Акърли е асистент режисьор на проекта.

2014

Роби се премества в Лондон и двамата с Акърли основат общата си продуцентска компания. Любовта им пламва по-късно същата година.

2016

Потвърдждава се слухът, че двамата са сключили таен брак на Голд Коуст в Австралия.

По-късно актрисата от Babylon споделя как тя и любимият се справят с предизвикателството да останат близки, когато работните ангажименти ги принуждават да бъдат разделени за дълги периоди от време. „Най-полезното нещо, което научих от други двойки в тази индустрия, е, че не минават повече от три седмици, без да се видят“, разказа Роби пред Sunday Style на The Daily Telegraph през юни 2016 г. за тайната на нейния успешен любовен роман. „Връзката от разстояние може да бъде наистина трудна, когато не виждате светлината в края на тунела. Може да ви обърка главата, така че правилото за три седмици е ключово.“


Известните двойки, които пазят строга дискретност по отношение на връзките си


2017

„Съпругът ми и аз бяхме съквартиранти, преди да станем гаджета, така че в момента всъщност живея със съквартиранта си и това е страхотно“, сподели Роби за приспособяването към брачния живот. „Живеехме с куп други хора, докато сега живеем просто двамата, от което се чувстваме малко пораснали.“

2018

Звездата от „Аз, Тоня“ каза пред списание PORTER, че се забавлява „страшно много“ като съпруга на Акърли. „Дори ако и двамата трябва да летим до някоя държава, която се намира на дадено разстояние от държавите, в които аз и той се намираме в момента, дори само за една нощ, ще го направим, след което ще се върнем на работа на следващия ден. Освен това говорим цял ден по телефона, всеки ден“, разказа красавицата за логистиката на фона на натоварените графици на дуото.

И добави, че двойката иска да отдели повече време, когато става въпрос за разширяване на семейството. "Ако погледна в бъдещето си, след например 30 години, искам да видя голяма коледна вечеря с много деца. Но определено не в момента. Това е 100 процента сигурно", сподели номинираната за "Оскар" звезда.

2019

На въпроса защо тя и Том пазят романса си далеч от общественото внимание, актрисата каза пред Vogue: „Той е много отворен и приятелски настроен човек, но определено предпочита да стои зад камерата.“

2020

Точно месец след като се появи на наградите "Златен глобус" през 2020-та, Роби сподели рядка снимка с любимия в навечерието на Оскарите през февруари. В ретро снимката на Polaroid двойката е облечена подобаващо за бляскавия сезон на наградите.

2021

Звездата от Bombshell се пошегува с най-големия страх на съпруга си - змиите - по време на участие в The Late Late Show With James Corden. „Той е англичанин. Вие, момчета, очевидно нямате такива животни в Англия, предполагам“, пошегува се Марго, отбелязвайки, че самата тя е израснала около „купища диви животни“ в Австралия.

2023

Появите на червения килим на Акърли със съпругата му обикновено са рядкост, но той се присъедини към Роби в няколко вечери от световната промо кампания за "Барби" през май, юни и юли. В допълнение към ролята на куклата, припомняме, че именно Роби продуцира блокбастъра заедно със съпруга си. Лентата е на път да бие всички рекорди по приходи, като вече направи режисьорката си Грета Геруиг първата жена в историята, режисирала филм, донесъл рекордните над милиард долара в боксофиса.  

More Celebrities