Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 21.08 - 27.08

„Да, гърдите ми висят, и това е прекрасно“: Румър Уилис за майчинството

Харесваме всяка откровеност, включително звездната, защото е отличен пример за всички. Румър Уилис и нейният честен текст за промените, които раждането на дъщеря й Луета донасят в живота й са доза зареждаща истина 

Celebrities преди 8 месеца

34-годишната дъщеря на Брус Уилис и Деми Мур сподели снимка без дрехи и написа текст, пълен с благодарност към тялото си, което младата майка приема точно такова, каквото е. Румър пише, че е във възторг от това, което тялото на една жена може да направи и няма нищо против гърдите й да висят, защото хранят дъщеря й. 

"Точно това мое тяло създаде един човек от нулата... Сега изглеждам и се чувствам малко по-различно, но всеки ден щастливо се учудвам, поглеждайки дъщеря си, усмивката й, перфектното й личице, малките пръсти и всеки път, в който очите й искрят, когато се събуди сутрин и разпознае лицето ми. Тя е любовта на живота ми.

Това е същото мое тяло, за което прекарах години, опитвайки се да го оформя в това, което смятах за привлекателно. Сега то е малко по-меко, с повече извивки, по-чувствително и различно, но това е ОК. То е невероятното чудо, в което отгледах човек. Обичам това малко създание със страст и удивление, които достигат нови висоти всеки ден.

Знам, че тялото ми все още се приспособява, но без значение в каква форма ще бъде, аз съм му благодарна за всичко, което направи и продължава да прави.

Благодаря за всеки момент от тази трансформация. Гърдите ми може да са по-големи и може би никога не са били толкова отпуснати, но какъв подарък и привилегия е да мога да храня моята Лу. Те също са фантастична възглавница, когато двете спим заедно. Хълбоците и коремът ми вече са по-заоблени, но обгръщат дъщеря ми безопасно, с топлина и любов.

Най-великата красота, която някога съм чувствала в себе си, идва от ежедневното напомняне да не отхвърлям тези части от мен, а да ги прегърна и да им изразя дълбока благодарност".

Припомняме, че Румър роди първото си дете от Дерек Томас на 18 април 2023 г., малко след като откри, че баща й Брус страда от деменция (вижте още: Любовта, без която не можем: Брус Уилис със съпругите и петте дъщери).

More Celebrities