Следва

Ваканцията на известните: Дженифър Конъли и Пол Бетани на яхта

Ерос Рамацоти за Далила Джелсомино: „Да я изживеем докрай“

Най-секси италианецът 55+ официализира новата си любов с посвещение в Instagram

Celebrities преди 8 месеца

Ерос Рамацоти е безумно влюбен. Четири години след развода с Марика Пелегринели, официализиран през юли 2019 г., римският красавец, който ще духне 60 свещички на 28 октомври, реши да формализира връзката си с с младата и много красива Далила Джелсомино с любовно посвещение, сякаш извадено от роман на Федерико Мочиа, майсторът на любовните романи в Италия. 

Историята между Рамацоти и 34-годишната Далила Джелсомино, която от 2016 г. живее в Мексико, където се занимава с хотелиерство и туризъм, започва преди няколко месеца и вече е достояние на целия свят. Голямата звезда намекна за новата си тръпка в няколко сторита в Instagram, но вчера неповторимият Ерос си позволи истинска любовна декларация, в която засегна и въпроса с 25-годишната разлика във възрастта на двамата.

ОБЯСНЕНИЕТО В ЛЮБОВ НА ЕРОС РАМАЦОТИ: „Той не чува какво говорят хората, глух, дълбок и дяволски упорит е, няма възраст, прави добри и лоши неща, не се крие, учи се, развива се, понякога е жесток отвъд всички граници, и това е тъмната страна на неговото ирационално същество, красиво, но и инкогнито, нека изживеем тази любов докрай, да я изживеем докрай, всички, без страх", написа Рамацоти в Instagram, завършвайки с "Обичам те".

ОТГОВОРЪТ НА ДАЛИЛА се появи също в Инстаграм, където красавиицата върна жеста, публикувайки няколко снимки и видеоклипа, заснети на последните концерти на Рамацоти: „Видях как посвещаваш изкуството си на 15 000 души, но те видях и да пееш импровизирайки в празна стая. Всъщност в тази стая бях само аз“, написа 34-годишната Далила.

Далила Джелсомино продължава своето лирично обяснение в любов към Ерос: „Нежен, скромен, луд, симпатичен и с обезоръжаващо благородство на ума. С крака, приземени на земята, независимо че би могъл да лети от планета на планета, ако поиска. Съдбата ми поднесе истински подарък. Имам огромен късмет, страхотен си, любов моя".

Хиляди хора коментираха под поста, публикуван от маестро Рамацоти, споделяйки радостта и щастието на двойката. Съвсем нормално, сред многото сърчици и сладникави послания, пълни с позитивизъм, не липсват дежурните клавишни лъвове, винаги готови да обвинят големия певец и композитор, че винаги избира много млади жени за свои партньорки: Марика Пелегринели беше само на 21, когато двойката обяви годежа си, първата съпруга на певеца, Мишел Хунцикер, беше на 22. Същите хора държат да подчертаят и скоростта, с която известните хора успяват да се влюбят лудо. Нито Ерос, нито новата му любов, за щастие, решиха да отговорят на критиките. 

More Celebrities