Следва

Дизайнерите Мария и Пембе във ViewSofia Shop

Представяме ти “Oliver Weber Collection”

Марката е позната в над 60 държави по цял свят и заедно с “Life” и „Steal” споделят обща философия, в основата на която е стремежът към съвършенство както по отношение на дизайна, така и по отношение на качеството...
 

Fashion преди 14 години

Марката е позната в над 60 държави по цял свят и заедно с “Life” и „Steal” споделят обща философия, в основата на която е стремежът към съвършенство както по отношение на дизайна, така и по отношение на качеството.

Екип от доказани професионалисти от цял свят работи, за да създава изключителни бижута с кристали като всички продукти с марката „Oliver Weber” са изработени без никел.

Още едно уникално предимство е и двугодишната гаранция, която компанията дава.

Акцентът на новата им колекция са кристалите Swarovski. С тях всяка жена може да намери най-подходящото за нея бижу, което да изрази нейната същност и да подчертае нейната индивидуалност.

Изборът в тази колекция на практика е неограничен – от класически продукти, с „павирани” кристали, до малки бижута, подходящи за всеки ден, до бижута по последна мода, които придават уникална елегантност на всяка дама.

Освен колиета, обеци, пръстени, гривни, “Oliver Weber Collection” включва разнообразни модерни аксесоари, като класическите брошки, които намират все по-широко приложение в съвременния свят.

В тон с предстоящите балове те подсещаме, че кристалите Swarovski, инкорпорирани в уникалните дизайни на Oliver Weber са идеалният акцент към роклята ти за бала.

Придават свежест и звезден блясък. А модерните цветове и стилната форма ще привлекат всички погледи към теб.
 

More from View Sofia

More Fashion