Следва

Зара се сгоди за американец

Милен Цветков със собствено шоу в СКАТ

Милен Цветков ще води свое шоу в телевизия СКАТ, подхвърлят журналисти от същата медия...

 

Лица преди 14 години

Милен Цветков ще се върне на екран до броени седмици, се говорят колегите му журналисти.

Но не в Нова телевизия, а в СКАТ. Бившият водещ на „Здравей, България" е получил доста изгодно предложение от шефа на СКАТ Валери Симеонов.

Цветков ще води собствено публицистично предаване с елементи на ток шоу, което ще се излъчва всеки делничен ден. Зрителите ще имат възможност да се включват на живо и да коментират заедно с него актуалните теми от деня.

Живата телефонна връзка е запазена марка на Цветков. Преди много години той въведе този прийом в сутрешния блок на Нова тв, а после и в „Часът на Милен Цветков".

Знак за предстоящия "трансфер" между журналиста и СКАТ се появи в края на миналата седмица, когато Милен бе поканен за гост-коментатор в предаването на Велизар Енчев.

Откакто напусна Нова, Цветков отказва интервюта и със сигурност визитата му в медията не е случайна. Пред Велизар Енчев Милен за пръв път коментира свалянето си от ефира на Нова:

„Аргументът бе нисък рейтинг. За връзка между свалянето ми от ефир и изказването на Бойко Борисов няколко дни преди това, че нямал медиен комфорт, че аз съм го започвал сутрин, пък вечер го довършвал Слави... Не знам... Питайте Бойко защо ме махнаха", загадъчно подхвърли той.

Източник: lifestyle.bg
 

More from View Sofia

More Лица