Следва

„В мен има голяма стара къща“: Лана Дел Рей

Риана за Puma x Fenty

Риана в доста станна рекламна сесия за Puma x Fenty

Celebrities преди 5 месеца

Певицата представя обновената версия на маратонките Creeper Phatty в колаборация със спортната марка, на която е творчески директор от 2014 г.

На снимките Риана позира с къса бяла коса, грамадни нокти и обемно лилаво пухено яке плюс емблематичния Creeper. Маратонките на платформа ще бъдат налични за покупка от 1 декември в три нови цвята.

През септември звездата позира за марката за първи път след шестгодишна пауза, като рекламно лице на модела на Puma от 2001 г. - Avanti. Рекламната кампания отпразнува пускането на пазара на Fenty (модната марка на самата Рири) x Puma Avanti.

Сътрудничеството на Риана със спортния гигант Puma бе стопирано през 2017 г., тъй като певицата започна работа по своите марки Fenty Beauty и Savage x Fenty.

Наскоро най-богатата жена в света на музиката изненада феновете, като изсветли косата си и бе уловена от папараците в нова визия. Само преди дни пък Риана и нейният любим A$AP Rocky присъстваха на представянето на новата колекция Puma за Формула 1, на която рапърът е творчески директор. 

More Celebrities