Следва

Въздишаме по Деми Мур, 61, на парти в Лос Анджелис

Андреас Кронталер и Кора Коре, внучката на Вивиен Уестууд на BFA 2023

Настоящият творчески директор и вдовец на #VivienneWestwood Андреас Кронталер и внучката на неповторимата Вивиен - Кора Коре присъстваха на традиционните награди за мода British Fashion Awards 2023.

Celebrities преди 2 месеца

В чест на работата на Вивиен като дизайнер и активист, специално видео с нейна реч като част от кампания на COP26 (Климатичната конференция на ООН), беше излъчено пред гостите в Royal Albet Hall в Лондон. Най-близкият човек до покойната дизайнерка, който бе плътно до нея в продължение на почти 30 години, а днес се грижи изцяло за колекциите на модната къща, базирана в Лондон, и Кора, 26, изглеждат фантастично заедно. Двамата работят много по опазване и популяризиране на наследството на покойната Вивиан, която почина на 29 декември 2022 г., като Кора, дъщеря на единия от синовете на Вивиан основа миналата година фондация на името на баба си - The Vivienne Foundation, ангажирана с проблемите с климата, човешките права, войните и екстремния капитализъм. Красавицата често дефилира на ревютата на марката, които обичайно закрива, облечена в булчинския тоалет (снимката горе е от ревюто на колекция Есен/Зима 23/24).      


Големите любовни истории: Вивиан Уестууд и Андреас Кронталер


More Celebrities

Обичта на известните: Дуа Липа и Калъм Търнър

Celebrities преди 10 часа

По лицето на Дуа Липа четем комфорта, извиращ от избраната за любовна среща визия - дънки, (не)обикновен топ и прекрасна Bottega Veneta, като не пропускаме балетните пантофки на дупки от модна къща Alaia. А може би блясъкът в очите идва от друго... 

Хайди Клум, Кайли Миноуг, Сидни Суини на наградите People's Choice

Celebrities преди 1 ден

Наградите People's Choice Awards се проведоха в Санта Моника, Калифорния и по традиция привлякоха куп интригуващи личности, сред които Меган Фокс, Сидни Суини, Били Айлиш, Кайли Миноуг, Хайди Клум, Том Хидълстън, Лени Кравиц и др.  

Супер сладко: учителка вдигна сватба в училище, за да сподели момента с учениците си

Celebrities преди 2 дни

Кейти Коркън безспорно има специална връзка с учениците си. Учителка в началния курс, тя очевидно не може да си представи сватбата си без присъствието на любимите деца, с които прекарва дълги часове всеки ден, затова решава да направи празника точно в училището, в което преподава.