Следва

Въздишаме по Деми Мур, 61, на парти в Лос Анджелис

Андреас Кронталер и Кора Коре, внучката на Вивиен Уестууд на BFA 2023

Настоящият творчески директор и вдовец на #VivienneWestwood Андреас Кронталер и внучката на неповторимата Вивиен - Кора Коре присъстваха на традиционните награди за мода British Fashion Awards 2023.

Celebrities преди 4 месеца

В чест на работата на Вивиен като дизайнер и активист, специално видео с нейна реч като част от кампания на COP26 (Климатичната конференция на ООН), беше излъчено пред гостите в Royal Albet Hall в Лондон. 



Най-близкият човек до покойната дизайнерка, който бе плътно до нея в продължение на почти 30 години, а днес се грижи изцяло за колекциите на модната къща, базирана в Лондон, и Кора, 26, изглеждат фантастично заедно. Двамата работят много по опазване и популяризиране на наследството на покойната Вивиан, която почина на 29 декември 2022 г., като Кора, дъщеря на единия от синовете на Вивиан основа миналата година фондация на името на баба си - The Vivienne Foundation, ангажирана с проблемите с климата, човешките права, войните и екстремния капитализъм. Красавицата често дефилира на ревютата на марката, които обичайно закрива, облечена в булчинския тоалет (снимката горе е от ревюто на колекция Есен/Зима 23/24).      


Големите любовни истории: Вивиан Уестууд и Андреас Кронталер


More Celebrities