Следва

BFF: Тейлър Суифт & Блейк Лайвли на рожден ден

Леа и Брадли Купър на премиера, тя - в Dolce & Gabbana

Брадли Купър присъства на премиерата на "Маестро" в Лос Анджелис, придружен от най-важната жена в живота си: Леа

Celebrities преди 4 месеца

Прекрасната мис Купър има епизодична роля във филма: тя е младото превъплащение на героинята на Мая Хоук - Джейми Бърнстейн. 


Брадли Купър и Леа

Взелата очите, усмивката, трапчинките, брадичката и цялостното излъчване на красивия си татко, шестгодишната Леа е неустоима в тържествената премиерна нощ със своята Dolce & Gabbana рокля с леопардов принт и златни балетни пантофки. Тоалетът на младата дама допълва модерна чанта през рамо, без която можеше да се мине, но, дяволът е в детайлите, знаем, а и стилът се пече, докато е горещ, ако дръзнем да перефразираме. 


Мая Хоук, Брадли Купър и Леа


Брадли Купър с дъщеря си и Лейди Гага


Мая Хоук

Ирина Шейк подкрепи дъщеря си и бившия любим в Instagram, публикувайки снимка от премиерата с надпис: „Толкова се гордея с татко и Леа“. В скорошно интервю Купър призна, че е прекарал "удивително" време, работейки на снимачната площадка с дъщеря си. "Не бих казал, че това е епизодична роля. Не бих искал да не я уважа подобаващо, като я подценявам - това все пак е роля."

Лейди Гага, Кери Мълиган и Мая Хоук също присъстваха на премиерата, Кери - в изключително одеяние с цвета на нощ.


Брадли Купър и Стивън Спилбърг


Кери Мълиган


Брадли Купър и Лейди Гага

Сюжетът на "Маестро" е базиран на биографията на композитора Ленард Бърнстейн и е режисиран от Брадли Купър по сценарий, който той пише съвместно с Джош Сингър. Продуценти на филма са Мартин Скорсезе, Стивън Спилбърг и Тод Филипс, както и самият Купър, който играе главната роля във филма. Лентата беше номинарана преди дни за наградите "Златен глобус" 2024, като получи четири номинации, вкл. за Най-добър актьор в драматичен филм. Премиерата на "Маестро" е на 20 декември в Netflix.  

More Celebrities