Следва

Ревюто на Valentino: Кайли Дженър, Дженифър Лопес и Тина Кунаки на първи ред

Рядка поява: Клаудия Шифър със съпруга и котето на премиерата на "Аргайл: Супершпионин"

В Лондон се състоя премиерата на филма "Аргайл: Супершпионин" на режисьора Матю Вон. Освен екипа на проекта, съпругата му, супермоделът и икона от 90-те Клаудия Шифър, бе редом до прочутия киномайстор, за да го подкрепи.

Celebrities преди 3 месеца

Двойката, която много рядко се показва публично, позира на червения килим не само редом, но и заедно с котката си Чип. Симпатягата има малка роля във филма.

За събитието 53-годишната Клаудия Шифър избра искряща лимонена рокля на Versace, почти идентична с тази, която носеше на шоуто на марката миналия септември. Моделът допълни тоалета с метален клъч и сребристи обувки. Визията завърши характерната руса прическа на Шифър.

„Роклята е алтернативна версия на тази, която Клаудия облече на моето шоу. Принтът с метален шах включва кристали, мъниста и бродерия с барокова дантела. Клаудия, ти си безупречна!“, написа а Донатела Версаче в Instagram.


Клаудия Шифър и съпруга й Матю Вон

Премиерата у нас на "Аргайл: Супершпионин" - експлозивен, размиващ границите на реалността и поразяващо остроумен шпионски екшън-трилър, роден от развинтеното въображение на режисьора на култовите Шут в г*за! и Kingsman Матю Вон, и с участието на Брайс Далас Хауърд, Сам Рокуел, Хенри Кавил, Джон Сина, Дуа Липа, Брайън Кранстън, Самюъл Л. Джаксън и др. е на 2 февруари.  Очакваме с нетърпение главозамайващото екшън кино, изпълнено с хумор и разказващо вълнуваща история, която Вон определя като „най-невероятния и оригинален шпионски сюжет от написването на романите за Джеймс Бонд на Иън Флеминг през 50-те“.    

More Celebrities