Следва

Още от снощните Grammys: Майли Сайръс в Margiela, Тейлър Суифт в Schiaparelli и победителите

Дамяно Давид с новата приятелка Дав Камерън, Лана Дел Рей, Шер, Парис Хилтън и другите на предпартито на Grammy 2024

В навечерието на 66-те награди Грами в Бевърли Хилс се проведе традиционно парти на музикалния продуцент Клайв Дейвис, този път посветено на изпълнителния директор на Sony Music Publishing Джон Плат.

 

Celebrities преди 2 месеца

Погледите се оказаха вперени в нечовешкия италианец Дамяно Давид, който изгря на партито гушнат с новото гадже, американската актриса и певица Дав Камерън. Слуховете за романса им се носят отдавна, припомняме тук. Миналия септември Dove бе забелязана на концерта на Måneskin в Madison Square Garden в Ню Йорк. Месец по-късно пресата съобщи, че Камерън и Дейвид са се целували страстно на парти, въпреки че не се появиха снимки или видеоклипове, които да доказват това. Само че малко по-късно, през ноември, Дав отново се появи на концерт на италиански рокери, първо зад кулисите, а после и на излизане от залата, придружена от Дамяно.


Дамяно Давид и Доув Камерън

И ето че дойде моментът, в който двойката официално потвърди връзката си. Позирайки пред фотографите, Дав и Дамяно не само не крият чувствата си, а електричеството между тях е осезаемо и през екрана на компютрите ни. Страстни целувки, горещи прегръдки, изпепеляващи погледи и прочие клишета за пореден път доказват, че синьор Давид е мъж, отдаден на своята моментна страст, не се притеснява да я демонстрира пред всички и единственото тъжно е, че не ние сме с него там, а хубавата американка мис Камерън. Прави впечатление, че Камерън следва Дейвид в социалните мрежи и активно харесва публикациите му, дори докато красавецът бе гадже с първата публично известна жена до него, моделът Джорджия Солери(Вижте още: "Ваканцията на известните: Дамяно, Джорджия и Пулия").


Петъчна доза секс: ЧРД 23, Дамяно Давид, любов моя!


Много разговори предизвика и появата на червения килим на Лана Дел Рей, която напоследък направо се стопи, обещаваме да разучим коя е диетата й. Някои подозират, че певицата е прибягнала до популярното сред звездите лекарство Ozempic, но докато не се убедим, няма да запеем в общия хор(Вижте още: "Най-новата диетична лудост на Холивуд? Ozempic, лекарството за скини визия"). 


Лана Дел Рей

На събитието присъстваха още Парис Хилтън, Дуа Липа, Мерил Стрийп, Шер, Том Ханкс със съпругата си Рита Уилсън и куп други звезди от цялото земно кълбо. 


Мерил Стрийп и Шер


Том Ханкс и Рита Уилсън


Парис Хилтън


Кайли Миноуг


Серина Уилямс


Дуа Липа


Аврил Лавин

More Celebrities