Следва

Кайли Дженър за Sam Edelman

Ирина, Ким, Чарлийз, Деми, Кайли и останалите на Оскар-партито на Vanity Fair

С наближаването на края на Оскаровата нощ, звездите побързаха да се преоблекат в коктейлни рокли и да се отправят към традиционното парти на Vanity Fair, за да отпразнуват победите си (или да загърбят загубите си) и да се отпуснат след дългата церемония. Вече показахме най-добрите визии от червения килим на Оскарите, следват визиите от афтърпартито. 

Celebrities преди 1 месец

Звездата от "Барби", 33-годишната Марго Роби, замени дискретната си рокля от Versace с визия на Mugler от колекция Пролет/Лято 1996, залагайки на златен корсет и наметало. Дженифър Лорънс също предпочете винтидж стила - тя показа рокля на Givenchy от колекция Есен/Зима 1996. 

Ким Кардашиян пристигна на партито в копринена, скулптурна бяла рокля на Balenciaga. Традиционно, и този път мнозина заложиха на „голи” рокли. Този дрескод спазиха Кендъл Дженър, която избра дантелена рокля от скорошното пролетно-лятно шоу на Maison Margiela, както и Емили Ратайковски в Jacquemus, която позира пред фотографите в булчинска рокля от последната колекция на френския дизайнер. Valentino ансамбълът на Флорънс не остави много място на въображението. Сидни Суини се преобрази в Мерилин Монро и се разходи по пътеката в ретро рокля на Marc Bouwer.


Ирина Шейк


Ким Кардашиян


Чарлийз Терон


Фолрънс Пю


Кендал Дженър


Салма Хайек със съпруга си Франсоа-Анри Пино


Кайли Дженър


Деми Мур


Емили Ратайковски


Дженифър Лорънс


Линдзи Лоън със съпруга си Бадер Шамас


Парис Хилтън


Роузи Хънтингтън-Уайтли


Марго Роби


Хайди Клум със съпруга си Том Каулиц


Сидни Суийни


Ева Лонгория



Аня Тейлър-Джой


Дженифър Кулидж


Памела Андерсън със сина си Брандън


Джулия Фокс
 

More Celebrities