Следва

Пролет в тенденции 3. Трайбъл мотиви

Абитуриентска треска 2010. Голямото пазаруване

Време е! Абитуриентски бал 2010. Обичайният въпрос преди всеки 24 Май е какво да бъде - късо или дълго...

Fashion преди 13 години

Време е! Абитуриентски бал 2010. Обичайният въпрос преди всеки 24 Май е какво да бъде - късо или дълго, многоцветно или пак да заложа на моногамното черно!?

Когато си на 18-19, тази крехка възраст за големи стилистични решения, наистина е труден изборът на толает за най-бляскавата ти вечер. Но за това малко по-късно!

И така, съчетахме полезното с приятното като избрахме кипящата младост на моделите Боряна и Йоана и им поставихме трудната задача в един ден да изберат своите най-подходящи тоалети за дипломирането си.

Шопинг турът премина през най-добрите софийски бутици - Trend Box, Versace, Versus, Ermano Scervino, Garde Robe, Paula Apsi, Farenah Concept и познай, отговорът и на двете беше категоричен - къ-со.

Получихме брилянтни предложение за дипломиране - черно, червено, бяло и цветен принт в секси блясък, който няма как, винаги ще струва скъпо.


VDP, бутик Farenah Concept, 1059 лв

Обувките са стилни и удобни – подходящи за много скачане, а бижутата – съвсем малко, все пак е посред бял ден.


Versus, 925 лв

И тъй като по-важно от дипломирането е самият бал, събрахме момичетата още веднъж, но този път ги облякохме ние – в дълги, пищни и котюрни рокли.

Получи се толкова добре, че след снимките си организирахме един малък предварителен бал, но за него ще ти разкажем следващата седмица.

Стайлинг: Мила Мутафчиева



Фотография Боряна: Иван Манчев
Фотография Йоанна: Иван Цуцуманов
Модели: Боряна и Йоана @Ivet Fashion
 

More Fashion